Kilis’te zeytinlikte çalışırken traktörün altında kalan Yüksel amcanın acı ölümü!

Kilis'in Musabeyli ilçesinde yaşanan olayda 78 yaşındaki Abdulkadir Yüksek Kınacı, zeytinlikte çalıştığı esnada devrilen traktörün altında kalarak hayatını kaybetti.

ABONE OL
GİRİŞ 07.01.2023 09:54 GÜNCELLEME 07.01.2023 09:54 ÜLKE'DE BUGÜN
Kilis’te zeytinlikte çalışırken traktörün altında kalan Yüksel amcanın acı ölümü!

Kaza, akşam saatlerinde Musabeyli ilçesine bağlı Murat Höyüğü köyünde meydana geldi. Abdulkadir Yüksel Kınacı (78) zeytinlikte çalışma yaparken, kullandığı 79 AE 690 plakalı traktör, kontrolden çıkarak devrildi.

YAKINLARI TARAFINDAN TRAKTÖRÜN ALTINDA BULUNDU

Kınacı'dan bir süre haber alamayan yakınları bahçeye gitti. Devrilen traktörün altında kalan Kınacı'yı gören yakınları, durumu sağlık ekiplerine bildirdi.

YAŞLI ADAM OLAY YERİNDE ÖLDÜ

İhbarla gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Kınacı'nın hayatını kaybettiği belirlendi. Kınacı'nın cenazesi, yapılan inceleme sonrası otopsi için Kilis Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı. 

KAYNAK : İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR