Tarlada tartıştığı kişileri kamyonetiyle ezdi: 1 ölü, 4 yaralı

Kırıkkale Delice'de 25 yaşındaki İsmail K., sabah saatlerinde tarlada tartıştığı kişileri akşam saatlerinde kamyonetiyle ezdi. Olayda 1 kişi öldü, 2'si ağır 4 kişi yaralandı.

ABONE OL
GİRİŞ 14.07.2023 09:36 GÜNCELLEME 14.07.2023 09:36 ÜLKE'DE BUGÜN
Tarlada tartıştığı kişileri kamyonetiyle ezdi: 1 ölü, 4 yaralı

Olay, akşam saatlerinde Evliyalı köyünde meydana geldi. Sabah saatlerinde tarlada balya yapan K.D. (51) ile İsmail K. arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışma sonrası K.D. ve beraberindeki Ali Aktaş (74), Y.C.D. (21), G.D. (23) ve İ.K. (25), aynı köydeki başka bir tarlada çalışmaya gitmek üzere tartışmanın yaşandığı bölgeden ayrıldı. İsmail K., iddiaya göre, akşam saatlerinde grubun çalıştığı tarlaya giderek önce tehditler savurdu, sonra ise olay yerine geldiği 19 AAE 518 plakalı kamyonetine binerek aracı tartıştığı kişilerin üzerine sürdü. Olayda; Ali Aktaş, K.D., Y.C.D., G.D. ve İ.K. yaralandı.

İhbar üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerince olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından kentteki hastanelere kaldırılarak, tedaviye alındı. Yaralılardan durumu ağır olan Ali Aktaş, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Tedavisi devam eden yaralılardan İ.K. ve Y.C.D.'nin ise hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Ali Aktaş'ın cenazesi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'nun morguna götürülürken, İsmail K. ise jandarma ekiplerince gözaltına alındı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor. 

KAYNAK : DHA
Furkan Uyar Haber7.com - Editör
Haber 7 - Furkan Uyar

Editör Hakkında

1984 yılında Denizli'de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. Eskişehir Anadolu Üniversitesinin Halkla İlişkiler ve İşletme bölümlerinden mezun oldu. 2004 yılında televizyon sektöründe çalışma hayatına başladı. 2012 yılında giriş yaptığı internet haber editörlüğüne Haber7.com'da devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR