Kocaeli Birlikspor'da galibiyet sevinci

Taşdemir, dün deplasmanda Tokatspor'u 2-1 yenmelerine ilişkin, maçın başlangıcındaki gol pozisyonlarını değerlendiremedikleri için ilk yarıyı 1-0 geride tamamladıklarını söyledi.

ABONE OL
GİRİŞ 28.03.2016 14:03 GÜNCELLEME 28.03.2016 14:03 SPOR
Kocaeli Birlikspor'da galibiyet sevinci

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Kocaeli Birlikspor'un teknik direktörü İsmet Taşdemir, "Bu takım ligin en iyisi ve bu ekip şampiyonluğu hak ediyor." dedi.

Bu durumun takımın motivasyonunu olumsuz etkilediğini ifade eden Taşdemir, daha sonra futbolcuların tecrübelerini sahaya yansıttığını kaydetti.

Taşdemir, karşılaşmanın sonlarına doğru 2 gol bularak maçı kazandıklarını dile getirerek, "Kaçırdığımız gol pozisyonlarını gole çevirmiş olsaydık maç daha farklı bir skorla bitebilirdi. Manisapor'un yenildiği bir haftada, deplasmandan 3 puan çıkarmamız şampiyonluk yolunda bizim için büyük bir avantaj oldu. Manisapor ile puan farkını 4'e indirdik. Kalan maçlarımızı da kazanarak şampiyon olacağız. Artık Kulüp başkanımızdan, yöneticimize, futbolcularımıza, teknik heyetimize, taraftarımıza, buna herkes inanıyor. Şampiyon olacağız. Bu takım ligin en iyisi ve bu ekip şampiyonluğu hak ediyor." şeklinde konuştu.

KAYNAK : AA