Babasının katil olmasını engellemeye çalıştı, ölümüne sebep oldu

Kocaeli'de bir şahıs alacak verecek meselesi sebebiyle çıkan tartışmada babasının tartıştığı kişiyi silahla yaralamasını engellemek istedi. Çıkan arbedede göğsünden vurulan baba hayatını kaybetti.

ABONE OL
GİRİŞ 16.10.2022 09:56 GÜNCELLEME 16.10.2022 11:35 ÜLKE'DE BUGÜN
Babasının katil olmasını engellemeye çalıştı, ölümüne sebep oldu

Olay Dilovası ilçesindeki Dilovası Organize Sanayi Bölgesi Fırat Caddesi üzerinde yaşandı. Alacak verecek meselesi nedeniyle telefonda tartışma yaşayan Tahsin Yıldız ile A.K. caddede buluştu. Tartışmanın büyümesiyle A.K., Yıldız'da bıçak çekti. Tahsin Yıldız ise cebindeki tabancayı çıkardı.

ÇIKAN ARBEDEDE GÖĞSÜNDEN VURULDU

Tahsin Yıldız tabancayı ateşleyeceği sırada oğlu F.Y., araya girerek babasını engellemeye çalıştı. Baba ve oğulun arbedesi sırasında silahın ateşlenmesiyle F.Y. elinden, Tahsin Yıldız ise göğsünden yaralandı.el olmaya çalıştı. Çıkan arbedede Tahsin Yıldız göğsünden vuruldu.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Olayın 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirilmesi üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede adrese ulaşan sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Ağır yaralanan Tahsin Yıldız, ilk olarak Dilovası Devlet Hastanesi’ne, daha sonra ise Gebze Fatih Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tahsin Yıldız, burada yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Tahsin Yıldız’ın cenazesi otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı. 

KAYNAK : İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR