Denizden baygın çıkartılan genç Hakan, 121 günlük yaşam mücadelesini kaybetti

Kocaeli'de 18 Haziran günü arkadaşlarıyla birlikte denize gittiği denizden baygın bedeni çıkartılan Hakan Koçak (24), 121 gün sonra hayatını kaybetti.

ABONE OL
GİRİŞ 18.10.2022 12:36 GÜNCELLEME 18.10.2022 14:05 ÜLKE'DE BUGÜN
Denizden baygın çıkartılan genç Hakan, 121 günlük yaşam mücadelesini kaybetti

Kocaeli'de arkadaşlarıyla birlikte gittiği Yalova'da denize balıklama atlayarak dalış yapan Hakan Koçak, atladığı yerden geri çıkmamıştı. Denize geldiği arkadaşlarının yarı baygın denizden çıkardığı Koçak, 121 günlük yoğun bakımdaki yaşam mücadelesini kaybederek vefat etti.

121 GÜNDÜR YOĞUN BAKIMDAYDI

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde oturan fabrika işçisi Hakan Koçak, 18 Haziran'da deniz girmek için arkadaşları ile birlikte Yalova'ya gitti. Denize balıklama atlayan Koçak, bir daha geri çıkamadı. Durumu fark eden arkadaşlarının yarı baygın halde denizden çıkardığı Koçak, özel bir hastanede yoğun bakıma alındı. Koçak'ın omurgasının kırıldığı tespit edildi. Bursa Şehir Hastanesi'ne sevk edilen Koçak, 121 gün sonra hayatını kaybetti. Koçak'ın cenazesi, bugün ikinci vakti toprağa verilecek.

KAYNAK : DHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR