Kocaeli’de yatalak yaşlı adam ve eşi evlerinde dehşeti yaşadı!

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde evlerinde bilinmeyen bir nedenle yangın çıkan 77 yaşındaki yatalak hasta Orhan Çelikörs hayatını kaybetti. Yangında eşi Mesude Çelikörs (72) ise yaralandı.

ABONE OL
GİRİŞ 28.12.2022 09:34 GÜNCELLEME 28.12.2022 09:35 ÜLKE'DE BUGÜN
Kocaeli’de yatalak yaşlı adam ve eşi evlerinde dehşeti yaşadı!

Yangın akşam saatlerinde, Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Bulvarı’nda bulunan bir apartmanda meydana geldi.

YATALAK ADAM YANGINDA HAYATINI KAYBETTİ

Orhan Çelikörs ile Mesude Çelikörs’ün yaşadığı 8’nci kattaki dairede bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Haber verilmesi üzerine itfaiye ekipleri geldi. Apartmanda yaşayanlar tahliye edilirken, itfaiye ekipleri yangına müdahale etti.

Yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangında yatalak hasta olan Orhan Çelikörs hayatını kaybederken, dumandan etkilenen Mesude Çelikörs ise sağlık ekibinin müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Orhan Çelikörs’ün cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Polis soruşturma başlattı. 

KAYNAK : DHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR