Bu kaza hem ağlattı hem de güldürdü

Kocaeli'nin Derince ilçesinde sürücüsünün fren yerine gaz pedalına bastığı iddia edilen otomobil markete daldı. Marketin içindeki otomobili gören bir vatandaş ise araba çekilişi olduğunu düşündü.

ABONE OL
GİRİŞ 17.09.2024 15:27 GÜNCELLEME 17.09.2024 17:15 ÜLKE'DE BUGÜN
Bu kaza hem ağlattı hem de güldürdü

Kaza, saat 07.45'te Çenedere Caddesi'nde bulunan bir markette meydana geldi.

İddiaya göre, 06 BKF 206 plakalı Skoda marka otomobil park edileceği sırada, sürücüsünün fren yerine gaz pedalına basmaya devam etmesi üzerine markete daldı.

Maddi hasar olan kazada şans eseri kimse yaralanmadı. Çevredeki vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezine yapılan ihbar üzerine adrese polis ekipleri sevk edildi.

Polis, kazaya ilişkin tutanak tuttu. Otomobil ise cam kırıklarının temizlenmesi sonrasında marketten çıkarıldı.

"ÇEKİLİŞ VAR SANDIM"

Markette otomobil görünce şaşırdığını söyleyen Ferhat Coşkun, "Markette otomobili görünce çekiliş var sandım. Sonra baktım ki iş başka türlüymüş, kaza yapmış. Galiba sürücü fren yerine gaza basmış." dedi.

KAYNAK : İHA
Esmanur Kadak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Esmanur Kadak

Editör Hakkında

Malatya’da doğan Esmanur Kadak yüksek öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2022 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Üniversite öğrenimi sırasında, serbest zamanlı olarak Bilimevi Basın Yayın A.Ş.'de Özel İçerik Editörü olarak çalıştı. Mezun olduktan sonra Eylül 2022 - Temmuz 2024 tarihleri arasında yerel bir gazetede “Genel Koordinatör” olarak görev aldı. Son olarak Haber7.com’da Yerel Haber Editörü olarak kariyerine devam ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR