Pazarda kan aktı: 1 ölü, 1 yaralı!

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde husumetlisi tarafından kalbinden bıçaklanan pazarcı hayatını kaybetti. Olayı ayırmak isteyen bir kişi ise bacağından yaralandı.

ABONE OL
GİRİŞ 28.09.2024 15:40 GÜNCELLEME 28.09.2024 16:26 ÜLKE'DE BUGÜN
Pazarda kan aktı: 1 ölü, 1 yaralı!

Olay, İzmit ilçesi, Köse Sokak'taki Doğu Kışla Pazar Yeri'nde meydana geldi. 

İddiaya göre, pazar esnafı Yiğit Laç ile husumetlisi E.T. arasında "Adam mısın sen?" diyerek başlayan sözlü tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

Çıkan kavgada E.T., Yiğit Laç'ı kalbinden bıçaklayarak ağır yaraladı. Kavgaya ayırmaya çalışan esnaf Ali B. ise bacağından yaralandı. Saldırgan olay yerinden kaçtı. 

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar hastaneye  kaldırıldı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Yiğit Laç hayatını kaybetti.

Polis, kaçan  E.T. isimli şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

KAYNAK : İHA
Esmanur Kadak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Esmanur Kadak

Editör Hakkında

Malatya’da doğan Esmanur Kadak yüksek öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2022 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Üniversite öğrenimi sırasında, serbest zamanlı olarak Bilimevi Basın Yayın A.Ş.'de Özel İçerik Editörü olarak çalıştı. Mezun olduktan sonra Eylül 2022 - Temmuz 2024 tarihleri arasında yerel bir gazetede “Genel Koordinatör” olarak görev aldı. Son olarak Haber7.com’da Yerel Haber Editörü olarak kariyerine devam ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR