Kocaeli'de kayınpeder, damadına kurşun yağdırdı

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde aralarında husumet bulunduğu öğrenilen kayınpeder, trafikte karşılaştığı damanı kurşun yağdırdı.

ABONE OL
GİRİŞ 25.02.2025 09:34 GÜNCELLEME 25.02.2025 13:05 ÜLKE'DE BUGÜN
Kocaeli'de kayınpeder, damadına kurşun yağdırdı

Olay, Gebze ilçesine bağlı İnönü Mahallesi Şehit Arslan Kulaksız Caddesi üzerinde meydana geldi.

TABANCAYLA ATEŞ AÇTI 

Alınan bilgilere göre, aralarında ailevi meselelerden dolayı husumet bulunan A.G. ile kayınpederi Y.K. trafikte karşılaştı.

Y.K, otomobilinden damadı A.G.'nin bulunduğu araca doğru tabancayla ateş açtı.

1 KİŞİ YARALANDI 

Olay yerinde 9 boş kovan bulunurken, kurşunların bel altına isabet etmesi neticesinde damat A.G. yaralandı.

Çevredeki vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yaptığı ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

KAYINPEDER GÖZALTINA ALINDI 

Yaralı A.G., sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Gebze Fatih Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Polis ekipleri olay yerinde geniş çaplı inceleme yaparken, saldırıyı gerçekleştiren Y.K. gözaltına alındı.

KAYNAK : İHA
Esmanur Kadak Haber7.com - Editör

Editör Hakkında

Malatya’da doğan Esmanur Kadak yüksek öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2022 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Üniversite öğrenimi sırasında, serbest zamanlı olarak Bilimevi Basın Yayın A.Ş.'de Özel İçerik Editörü olarak çalıştı. Mezun olduktan sonra Eylül 2022 - Temmuz 2024 tarihleri arasında yerel bir gazetede “Genel Koordinatör” olarak görev aldı. Son olarak Haber7.com’da Yerel Haber Editörü olarak kariyerine devam ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR