Oğlunu öldüren cani baba kan dondurdu!

Konya'da 10 yaşındaki çocuğunu boğarak öldüren şahıs, tamamlanan sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. İsmail K'nin (32) ilk ifadesinde 'Ben çok günah işledim ve cehenneme gideceğim. Oğlumda büyüdükçe günaha girecekti ben onu günaha girmeden cennete gönderdim 'dediği öğrenildi.

ABONE OL
GİRİŞ 10.03.2021 06:42 GÜNCELLEME 10.03.2021 07:37 ÜLKE'DE BUGÜN
Oğlunu öldüren cani baba kan dondurdu!

Merkez Karatay ilçesi Büyüksinan Mahallesi Kalemkar İlyas Sokak'ta, evde yalnız oldukları sırada 10 yaşındaki oğlu H.K'yi boğarak öldürdükten sonra polise teslim olan İsmail K'nin (32), emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Zanlı, sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.

Baba İsmail K, kendisini görüntüleyen basın mensuplarının "Neden öldürdünüz?" sorusuna, "Ruhsal sıkıntılarım vardı. Pişmanım." cevabını verdi.

İsmail K'nin (32) ilk  ifadesinde  'Ben çok günah işledim ve cehenneme gideceğim. Oğlumda büyüdükçe günaha girecekti ben onu günaha girmeden cennete gönderdim dediği öğrenildi.

Merkez Karatay ilçesi Büyüksinan Mahallesi Kalemkar İlyas Sokak'ta, site görevlisi olarak çalışan İsmail K. (32), dün evde yalnız oldukları sırada 10 yaşındaki oğlu H.K'yi boğarak öldürmüş, ardından polisi arayıp, "Ben birini öldürdüm." diyerek teslim olmuştu. 

 

KAYNAK : AA