Konya’da insanlık dışı olay! Yeni doğan bebeği sokağa bırakıp terk ettiler

Konya'nın Karatay ilçesinde 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbarla sokak üzerinde terk edilmiş bir kız bebek bulundu. Hastaneye kaldırılan bebeğin 2-3 günlük olduğu ortaya çıktı.

ABONE OL
GİRİŞ 12.11.2022 14:07 GÜNCELLEME 12.11.2022 16:40 ÜLKE'DE BUGÜN
Konya’da insanlık dışı olay! Yeni doğan bebeği sokağa bırakıp terk ettiler

Olay, dün akşam saatlerinde merkez Karatay ilçesi Kerim Dede Mahallesi Yediler Sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 112 Acil Çağrı Merkezi’ne sokak üzerinde bebek olduğu ihbarı üzerine olay yerine İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler sevk edildi.

SOKAĞA TERK EDİLMİŞ VAZİYETTE BULUNDU

Polis ekiplerinin sokak üzerindeki inceleme çalışması sırasında sokakta kaldırım üzerine terk edilmiş halde kız bebek bulundu.

BEBEĞİN 2-3 GÜNLÜK OLDUĞU BELİRLENDİ

Bebek, olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Konya Şehir Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesine götürüldü. Tedavi altına alınan bebeğin 2 - 3 günlük olduğu belirlendi.

Polis ekipleri, bebeği bırakanların yakalanması için çalışma başlattı.

KAYNAK : İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Haber7.com’da mesleki hayatına devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR