Konya'da elektrik akımına kapılan sıva ustası acı şekilde can verdi

Konya'nın Ereğli ilçesinde yaşanana olayda, Mahsuni Kaş (45) isimli usta sıva yaptığı sırada malanın kabloya dokunması sonucu elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti.

ABONE OL
GİRİŞ 09.04.2023 13:11 GÜNCELLEME 09.04.2023 13:11 ÜLKE'DE BUGÜN
Konya'da elektrik akımına kapılan sıva ustası acı şekilde can verdi

Olay, Ereğli ilçesi Zengen Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, sıva ustası Mahsuni Kaş (45), sıva yaptığı sırada malanın kabloya temas etmesi sonucu elektrik akımına kapıldı.

ELEKTRİĞE KAPILAN USTA OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Çalışma arkadaşlarının ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinde Mahsuni Kaş’ın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Yapılan incelemelerin ardından Kaş’ın cansız bedeni morga kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

KAYNAK : İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldum. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarında kurduğum internet haber sitesiyle başladım. Kurduğum sitede 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdım. 2022 yılından bu yana Haber7 bünyesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere çok sayıda haber, grafik ve video hazırladım. Kariyerime Haber7'de gündem editörü olarak devam etmekteyim.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR