Cezaevinde bir mahkum hafız oldu

Konya Seydişehir'de bir mahkum, cezaevinde hafızlığını tamamlayarak beratını aldı.

ABONE OL
GİRİŞ 02.09.2023 15:34 GÜNCELLEME 02.09.2023 15:34 ÜLKE'DE BUGÜN
Cezaevinde bir mahkum hafız oldu

Seydişehir İlçe Müftülüğü Cezaevi Vaizleri Yaşar Ahmet Kaysici, Bekir Şahbaz ve İmam Hatip Fatih Göksel’in rehberliğine Ceza İnfaz Kurumunda Hafızlığını tamamlayan mahkum için Hafızlık İcazet Merasimi gerçekleştirildi. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan program Kur’an-ı Kerim tilaveti ve protokol konuşmalarıyla devam etti. Konya İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge, cezaevi şartlarında hafız olmanın büyük bir başarı olduğunu dile getirerek, cübbe ve sarık giydirip Hafızlık İcazet Belgesini takdim etti. Yapılan duanın ardından program hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

Programa, Konya İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge, Seydişehir İlçe Müftüsü Adem Bebek, Cezaevi Savcısı Ahmet Öztürk, Cezaevi Müdürü Halil Güneş ve mahkumlar katıldı.

KAYNAK : İHA
Furkan Uyar Haber7.com - Editör
Haber 7 - Furkan Uyar

Editör Hakkında

1984 yılında Denizli'de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. Eskişehir Anadolu Üniversitesinin Halkla İlişkiler ve İşletme bölümlerinden mezun oldu. 2004 yılında televizyon sektöründe çalışma hayatına başladı. 2012 yılında giriş yaptığı internet haber editörlüğüne Haber7.com'da devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR