Konya Büyükşehir Belediyesinden örnek davranış: Yaşlılar unutulmadı

Konya Büyükşehir Belediyesi, örnek bir davranışa imza attı. “1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü” kapsamında huzurevinde yaşayan büyüklerimiz için etkinlik yapıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 01.10.2024 09:46 GÜNCELLEME 01.10.2024 09:46 ÜLKE'DE BUGÜN
Konya Büyükşehir Belediyesinden örnek davranış: Yaşlılar unutulmadı

Konya Büyükşehir Belediyesi, “1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü” dolayısıyla huzurevlerinde kalan büyüklerimiz için etkinlik gerçekleştirdi.

Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi tarafından düzenlenen etkinlikte huzurevleri sakinleri rehber eşliğinde Mevlana Türbesi’ni ziyaret etti.

Etkinliğe katılarak manevi bir gün geçiren büyüklerimiz, bu anlamlı günde kendilerini unutmadığı için Konya Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Konya Büyükşehir Belediyesi, huzurevlerinde kalan büyüklerimizin sosyal hayata katılımlarını artırmak amacıyla düzenlediği bu tür etkinliklerle, büyüklerimizin hem fiziksel hem de psikolojik olarak desteklenmesini amaçlıyor.

KAYNAK : Haber7
Esmanur Kadak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Esmanur Kadak

Editör Hakkında

Malatya’da doğan Esmanur Kadak yüksek öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2022 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Üniversite öğrenimi sırasında, serbest zamanlı olarak Bilimevi Basın Yayın A.Ş.'de Özel İçerik Editörü olarak çalıştı. Mezun olduktan sonra Eylül 2022 - Temmuz 2024 tarihleri arasında yerel bir gazetede “Genel Koordinatör” olarak görev aldı. Son olarak Haber7.com’da Yerel Haber Editörü olarak kariyerine devam ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR