Konya'da korkunç olay: Çocukları görme bahanesiyle gittiği evde karısını öldürdü

Konya'da hakkında uzaklaştırma kararı bulunan Yusuf Adıyaman (37), çocukları görme bahanesiyle gittiği evde eşi Havva Adıyaman'ı (42) tabancayla vurarak öldürdükten sonra intihar etti.

ABONE OL
GİRİŞ 11.03.2025 09:01 GÜNCELLEME 11.03.2025 15:36 ÜLKE'DE BUGÜN
Konya'da korkunç olay: Çocukları görme bahanesiyle gittiği evde karısını öldürdü
Konya'da korkunç olay: Çocukları görme bahanesiyle gittiği evde karısını öldürdü

Olay, saat 21.30 sıralarında Karatay ilçesi Araplar Mahallesi Heybeli Sokakta meydana geldi.

Cinayetin işlendiği olay yeri.

TABANCAYLA VURARAK ÖLDÜRDÜ

Alınan bilgiye göre, Kadına Destek Uygulaması'ndan (KADES) gelen ihbar üzerine adrese giden polis ekipleri, Yusuf Adıyaman ve eşi Havva Adıyaman'ı kanlar içinde yerde yatarken buldu.

Adrese gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde çiftin hayatını kaybettiği belirlendi.

KADES UYGULAMASINA EVDEKİ ÇOCUKLAR BASTI

Polisin yaptığı incelemede KADES uygulamasına evde bulunan çocukların bastığını öğrenildi.

ÇOCUKLARINI GÖRME BAHANESİYLE EVE GİTTİ

Hakkında uzaklaştırma kararı olan Yusuf Adıyaman'ın, çocukları görme bahanesiyle eve gittiği, çıkan tartışmanın ardından ayrı yaşadığı ve boşanma aşamasında olduğu eşini tabancayla vurduktan sonra aynı silahla intihar ettiği tespit edildi.

Çiftin cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

KAYNAK : DHA
Esmanur Kadak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Esmanur Kadak

Editör Hakkında

Malatya’da doğan Esmanur Kadak yüksek öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2022 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Üniversite öğrenimi sırasında, serbest zamanlı olarak Bilimevi Basın Yayın A.Ş.'de Özel İçerik Editörü olarak çalıştı. Mezun olduktan sonra Eylül 2022 - Temmuz 2024 tarihleri arasında yerel bir gazetede “Genel Koordinatör” olarak görev aldı. Son olarak Haber7.com’da Yerel Haber Editörü olarak kariyerine devam ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR