Doğanın sekizinci rengini hayal etme fırsatı

Javad Soleimanpour ve Türkiye Pastel Sanatçılarının Peyzaj temalı resim sergisi, 5 Nisan’da Mete Plaza'da kapılarını sanatseverlere açıyor.

ABONE OL
GİRİŞ 05.04.2025 13:04 GÜNCELLEME 05.04.2025 13:04 KÜLTÜR
Doğanın sekizinci rengini hayal etme fırsatı

Türkiye Pastel Sanatçıları, pastel boyalarla doğal dünyayı farklı ışık, renk ve dokularla yansıtırken ışık ve gölge oyunlarıyla derinlik hissi yaratarak sanatseverlere manzaraların içindeki detayları farklı bir gözle görme ve doğanın sekizinci rengini hayal etme fırsatı sunuyor.

Sergiye katılan 91 sanatçı, pastel boyanın yumuşak dokusunu kullanarak doğayı huzur veren ve estetik açıdan etkileyici bir biçimde sanatseverlerle buluşturuyor.

Sergi, patsel sanatının, sanatçıların duygu ve düşüncelerini en derin şekilde yansıtıyor. Her bir eserde, sanatçıların emeği, yaratıcılığı ve tutkusu var. Eserlerde, pastel sanatının ne kadar zarif ve aynı zamanda güçlü bir ifade biçimi olduğu bir kez daha görülecek.

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR