Timuçin Esen: Müslüm rolü için her şeyi göze aldım

Müslüm Gürses'in hayatını konu alan Müslüm filminde, başrolü oynayan Timuçin Esen filme dair duygularını anlattı.

ABONE OL
GİRİŞ 28.10.2018 11:43 GÜNCELLEME 28.10.2018 11:43 Magazin
Timuçin Esen: Müslüm rolü için her şeyi göze aldım

Geçtiğimiz günü vizyona giren Müslüm filmi daha ilk günlerden rekor kırmaya başladı. Sosyal medyadan filme dair birçok olumlu eleştiriler gelmeye başladı. Müslüm Gürses'in acılar dolu hayatını anlatan filmde, Müslüm karakterini oynayan başarılı oyuncu Timuçin Esen çekimlere dair ilk kez konuştu. 

Esen Müslüm Gürses'i dinlemediğini farklı bir müzik zevkinin olduğunu söyledi. Daha önce Müslüm Gürses'le tanışmayan oyuncu Esen, Müslüm'ü oynarken onunla tanıştığını ve bu durumun onu çok etkilediğini belirtti. Ayrıca her şeyi göze alarak rolü kabul ettiğini şu sözlerle anlattı: "Tabii ki çok riskli bir rol. Ama hayranlarının tepkisini düşünerek bu iş yapılırsa çok sağlıklı olmaz. Ben karaktere sadık kalmak, mahcup olmamak üzere yola çıktım. Gerçekten işin içine girdikçe de çok bağlandığım bir karakter oldu."

Muhterem hanıma karakterin gerçekliğine sadık kalacağı sözü veren Esen, Muhterem Hanım’la ilk görüştüğünde ona "İnşallah galada beraber izleyeceğiz, birbirimize sarılıp ağlayacağız" söylediğini açıkladı. 

Müslüm Gürses'in yıllarca beraber çalıştığı Burhan Bayar'la hem ses hemde sahne performanslarını çalıştığını ayrıca belirtti.