Eşi, Necati Şaşmaz hakkında 6 ay uzaklaştırma kararı aldırdı

Her iki tarafında boşanma davalarını sürdürdüğü Şaşmaz çiftinde karar verildi. İstanbul Anadolu Aile Mahkemesi, Necati Şaşmaz hakkında 6 ay uzaklaştırma kararını verdi.

ABONE OL
GİRİŞ 08.02.2019 09:11 GÜNCELLEME 08.02.2019 11:07 Magazin
Eşi, Necati Şaşmaz hakkında 6 ay uzaklaştırma kararı aldırdı

Oyuncu Necati Şaşmaz'ın eşi Nagehan Şaşmaz, İstanbul Anadolu Aile Mahkemesi'ne eşinin kendisine şiddet ve korkuya yönelik söz ve davranışlarda bulunduğu konusunda dilekçe verdi.

Mahkeme, Nagehan Şaşmaz'ın Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine dair kanun gereği tedbir kararı alarak, koruma altına alma kararını verdi. 

Necati Şaşmaz'ın 6 ay kadar bir süre içerisinde Nagehan Şaşmaz'a karşı şiddet tehdidi, hakaret, aşağılama ve kötü davranışlarda bulunmamasına karar veren mahkeme eşinin bulunduğu yerden uzaklaştırılmasını istedi.

Mahkemenin aldığı tedbirler:

"Konuta, iş yerine ve okula yaklaşmaması, gerekli görülmesi halinde korunan kişinin şiddete uğramamış olsa bile yakınlarına, tanıklarına ve kişisel ilişki kurulmasına yönelik haller dışında çocuklarına yaklaşmaması, korunan kişinin şahsi eşyalarına zarar vermemesi, iletişim araçları ile rahatsız etmemesi, bulundurulması ve taşınması kanunen izin verilen silahları polise teslim etmesi."

Eğer tedbir kararı dışına çıkılırsa Necati Şaşmaz hakkında 3 ile 10 gün arasında hapis cezası verileceği öğrenildi.