Özcan Deniz'in yeni dizisi 'Kral'da hikaye krizi!

Ünlü sanatçı Özcan Deniz, Atv'de yayınlanacak olan dönem dizisi için çalışmalarını sürdürüyor. Kral adını taşıyan ve '70'li yılları konu edinecek olan dizi için kanal yönetimi, hikaye zamanında değişikliğe gidilmesini istedi. Bu durum, Deniz'i zora soktu.

ABONE OL
GİRİŞ 17.01.2020 09:57 GÜNCELLEME 17.01.2020 09:59 Magazin
Özcan Deniz'in yeni dizisi 'Kral'da hikaye krizi!

Özcan Deniz'in, dayısının hayatından yola çıkarak hikayeleştirdiği Kral dizisi için çalışmalarını sürdürüyor. Dönem dizisi formatında hazırlanan ve '70'li yıllarda geçecek olan hikaye, Atv'de yayınlanacak. Ancak Atv yönetimi, dizinin günümüzde geçmesini istiyor. Bu durum, dizide kriz çıkardı. Hikayeyi günümüze uyarlamaya başlayan Deniz, bu sebeple bazı karakterleri çıkarmak zorunda kaldı.

OYUNCU ARIYOR

Geçtiğimiz sezon ekranlarda yer alan “İstanbullu Gelin” dizisinde rol alan Özcan Deniz, yeni bir dizi için çalışmalara başladı. Bu sefer senaristliğini ve yapımcılığını da üstlendiği proje için Deniz, oyuncu arıyor. 

Oyuncu fiyatlarının bölüm başı 30 bin ile 80 bin TL arasında olduğunu duyan Özcan Deniz, fiyat aralığını yüksek bulunca tanınmamış oyuncu seçme kararı almış. Sektördeki fiyatları yüksek bulan Deniz, “İstanbullu Gelin” dizisinden bölüm başına 200 bin TL alıyordu.