Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Buz:

PTT 1. Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü İrfan Buz, "Belirlediğimiz hedefler doğrultusunda Yeni Malatyaspor'u inşallah iki sene içerisinde Süper Lig'e çıkarmak istiyoruz." dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 11.07.2016 16:46 GÜNCELLEME 11.07.2016 16:46 SPOR
Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Buz:

Buz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Yeni Malatyaspor'un geçen sene kendisine PTT 1. Lig'de kalma hedefi koyduğunu anımsattı. Bu hedefi de takımlarının yakaladığını belirten Buz, Yeni Malatyaspor'un play-off'u ise kıl payı kaçırdığını söyledi.

Bu sene Yeni Malatyaspor olarak çıtayı yükseltmek istediklerini vurgulayan Buz, "Geçen sene iyi bir sezon geçirdik. Bu sene hedefimiz play-off oynamak. Play-off oynayıp üst sıraları zorlamak istiyoruz." diye konuştu.

Buz, iyi bir takım kurmak istediklerini kaydederek, "Başkanımızın da açıkladığı gibi kendimize 2 senelik bir hedef koyduk. Tabii bu hedefi bu sene de yakalamak istiyoruz. Bu belirlediğimiz hedefler doğrultusunda Yeni Malatyaspor'u inşallah 2 sene içerisinde Süper Lig'e çıkmak istiyoruz. Hem şehir olarak hem yönetim hem de teknik ekip olarak bunu başaracak potansiyelimiz var." ifadelerini kullandı.

Transfer konusuna da değinen Buz, şunları kaydetti:

"Şu an yüzde 100 biten transferler yok. İmza aşamasına geldiğimiz ve görüşmelerimizin devam ettiği 5-6 futbolcu var ancak imzalar atılmadığı için isimlerini açıklamam doğru olmaz. Transferleri bitirdiğimizde peş peşe imzalar gelecektir. Yeni Malatyaspor için en iyisini yapmaya çalışıyoruz."

KAYNAK : AA