İhlalin böylesi ne görüldü ne de duyuldu!

Malatya’da trafikte ilginç bir ihlal yapıldı. Bir genç aracın kaputuna çıkarak bozulan başka bir aracı ayakları ittiği. O anlar kamerada.

ABONE OL
GİRİŞ 21.09.2024 17:14 GÜNCELLEME 21.09.2024 17:14 ÜLKE'DE BUGÜN
İhlalin böylesi ne görüldü ne de duyuldu!

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde Eğitim ve Araştırma Hastanesi arkasında yaşanan ilginç bir olay, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerini harekete geçirdi. Geçtiğimiz günlerde kameraya takılan bir görüntüde yoğun trafikte, bir şahsın aracın ön kaputuna çıkarak bozulan bir aracı ayakları ile ittiği görüldü.

Durumu tespit eden trafik ekipleri, aracı durdurarak müdahalede bulundu. Tehlikeli hareketler sergileyen M.Y. isimli şahsa, ilgili trafik kanunları kapsamında idari para cezası kesildi.

Trafik yetkilileri, bu tür ihlallerin hem sürücüler hem de yayalar için ciddi riskler taşıdığını hatırlatarak, benzer tehlikeli davranışlardan kaçınılması gerektiği konusunda uyarılarda bulundu.

KAYNAK : İHA
Esmanur Kadak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Esmanur Kadak

Editör Hakkında

Malatya’da doğan Esmanur Kadak yüksek öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2022 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Üniversite öğrenimi sırasında, serbest zamanlı olarak Bilimevi Basın Yayın A.Ş.'de Özel İçerik Editörü olarak çalıştı. Mezun olduktan sonra Eylül 2022 - Temmuz 2024 tarihleri arasında yerel bir gazetede “Genel Koordinatör” olarak görev aldı. Son olarak Haber7.com’da Yerel Haber Editörü olarak kariyerine devam ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR