Mardin'de silahla vurularak ölü bulunan adamın sır ölümü!

Mardin'in Nusaybin ilçesinde kendisinden haber alınamayan 41 yaşındaki Sabri Kıran ölü olarak bulundu. Kıran'ın ölüm sebebi bilinmiyor.

ABONE OL
GİRİŞ 29.09.2024 10:42 GÜNCELLEME 29.09.2024 10:56 ÜLKE'DE BUGÜN
Mardin'de silahla vurularak ölü bulunan adamın sır ölümü!

Nusaybin ilçesi Yeşilkent Mahallesi'nde yakınlarının Sabri Kıran'dan (41) haber alamaması üzerine olay, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirildi. 

İhbarın ardından jandarma ekipleri tarafından arama çalışması başlatıldı. Çalışma esnasına ekipler, yerde hareketsiz yatan bir kişiyi buldular. Yapılan incelemenin ardından bulunan kişinin Sabri Kıran olduğu ve silahla vurularak öldüğü tespit edildi. 

Kıran'ın cenazesi otopsi için Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülürken, olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

KAYNAK : İHA
Esmanur Kadak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Esmanur Kadak

Editör Hakkında

Malatya’da doğan Esmanur Kadak yüksek öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2022 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Üniversite öğrenimi sırasında, serbest zamanlı olarak Bilimevi Basın Yayın A.Ş.'de Özel İçerik Editörü olarak çalıştı. Mezun olduktan sonra Eylül 2022 - Temmuz 2024 tarihleri arasında yerel bir gazetede “Genel Koordinatör” olarak görev aldı. Son olarak Haber7.com’da Yerel Haber Editörü olarak kariyerine devam ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR