İbrahim Tatlıses'ten heyecanlandıran haber

Sevilen sanatçı İbrahim Tatlıses, Hakan Taşıyan'la birlikte yemek yedi. Tatlıses, İbo Show'un geri dönüş sinyalini verdi.

ABONE OL
GİRİŞ 08.10.2017 08:59 GÜNCELLEME 08.10.2017 09:26 Medya
İbrahim Tatlıses'ten heyecanlandıran haber

İbrahim Tatlıses, uzun süredir ortalarda görünmeyen Hakan Taşıyan ile bir araya geldi. Taşıyan'ın, ağustos ayında kameralara yansıyan bakımsız halinin ardından eski günlerine dönmek için çabaladığı görüldü.

Hakan Taşıyan'ın yeni bir albüm için kolları sıvadığını duyuran Tatlıses, kendisiyle ilgili de sevindirici bir haber paylaştı. Tatlıses, uzun yıllar yaptığı 'İbo Show'un ekranlara geri döneceği müjdesini verdi. İşte o paylaşım:

'Bugün İzmir Tatlıses Kebap’ta, Hakan’ımı misafir ettim. Bana söz verdi; eski haline dönecek ve hayranlarıyla yine buluşacak, hem de yepyeni şarkılarla… Yeni albümden bir şarkısını dinleti bana harikaydı, ben Hakan’ıma güveniyorum, yine döneceğiz ve İBO SHOW yapacaz ve yine birinci olacağız! Muhabbetin yanında birer tane de tabak altı lahmacun yedik, sohbet güzel, lezzet güzel… Hakan’ıma teşekkür ediyorum, güzel günlerde buluşmak üzere inşALLAH…'