Tuğçe Kandemir kimdir? Kaç yaşında ve nerelidir?

Bu Benim Öyküm ve Yanlış şarkılarıyla en çok konuşulanlar listesine giren Tuğçe Kandemir kimdir? Sosyal medyayı etkin kullanan ve şarkıları ile geniş bir hayran kitlesi yakalayan Tuğçe Kandemir kaç yaşındadır ve aslen nerelidir? İşte son dönemde çıkardığı şarkıyla gündemden düşmeyen şarkıcının biyografisi...

ABONE OL
GİRİŞ 28.09.2018 09:46 GÜNCELLEME 28.09.2018 09:46 MEDYA
Tuğçe Kandemir kimdir? Kaç yaşında ve nerelidir?

Eli Türkoğlu ile birlikte çıkardığı Bu Benim Öyküm ve Yalan şarkılarıyla birlikte gündeme gelen Tuğçe Kandemir YouTube üzerinden seslendirdiği amatör olarak seslendirdiği şarkılarla popüler olmuştur.

Açıldı Kapılar, Elveda, Sonbahar ve Oğuzhan Uğur’un doğum gününe hitaben seslendirdiği iyi ki doğdun angaralı şarkıları ile müzik severlerden tam not alan Tuğçe Kandemir özel bir okulda Edebiyat öğretmeni olarak eğitim vermektedir.

 

 

Aslen nereli olduğu, doğum tarihi ve doğum yeri gibi bilgileri henüz bilinmeyen şarkıcı Tuğçe Kandemir 2018 yılında çıkardığı ve milyonlarca kişi tarafından dinlenen Bu Benim Öyküm şarkısıyla popüler olmuştur.

Şarkıcı hakkında yeni bilgiler gelmesi halinde en kısa sürede haberimizin detayından görüntüleyebilirsiniz.

TUĞÇE KANDEMİR'İN ÖĞRENIM HAYATI

Amatör haliyle Youtube'da 100 milyonun üzerinde izlenip viral olan parçayla sosyal medyada gündeme gelen Tuğçe Kandemir, Mersin Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı öğrencisi. Kendi özgün sözlerini ve müziğini notalara döken Tuğçe Kandemir aynı zamanda okulda oldukça başarılı ve derece yapan bir öğrenci.