TRT 1 Diriliş Ertuğrul yeni sezonunda neler olacak? Merak edilen senaryo...

Her bölümü farklı bir aksiyona sahne olan ve geçtiğimiz sezon izleyiciyi şaşırtmayı başaran Diriliş Ertuğrul yeni sezonu bomba gibi geliyor. Milyonlarca seyircinin sabırsızlıkla beklediği dizinin yeni sezon çekimleri başladı! Diriliş'in yeni sezonunda bakın neler olacak?

ABONE OL
GİRİŞ 03.09.2018 09:17 GÜNCELLEME 03.09.2018 10:42 MEDYA
TRT 1 Diriliş Ertuğrul yeni sezonunda neler olacak? Merak edilen senaryo...

TRT 1 ekranlarının izlenme rekorları kıran dizisi Diriliş Ertuğrul  yeni bölüm çekimlerine başlandı. Dizinin yeni sezon bölümlerinin eylül ortasında yayınlanması bekleniyor. Peki 121. bölüm ile unutulmaz bir sezon finali yapan Diriliş Ertuğrul yeni sezonunda neler olacak?

Diriliş Ertuğrul dizisinde Osman karakterini oynayacak isim belli oldu!

Diriliş Ertuğrul dizisinden beklenen o haber geldi! 4 sezondur ekranın fenomen yapımlarından olan Diriliş Ertuğrul dizisi, beşinci sezonuyla hayranlarının karşısına geçmenin hazırlıklarını yapıyor.

 

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 5. SEZONDA NELER OLACAK?

Dizinin 5. sezonunda artık hikaye Ertuğrul Gazi’den Osman Gazi’ye doğru kayacak. Osman Gazi’nin hikayesine geçişin yavaş olacağı ve 10’lu yaşlardan itibaren yansıtılmaya başlanacağı belirtiliyordu. Diriliş Ertuğrul’un 5. sezonu hakkında bilgi veren Mehmet Bozdağ, çekimlerin Eylül ayının ortasında başlayacağı müjdesini verdi.

10 yıllık zaman atlamasının yaşanacağı dizide Ertuğrul’un oğlu Osman ve diğer önemli roller için geniş bir cast çalışması yapılıyor.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SEZON FİNALİNDE NE OLDU?

Noyan, Ertuğrul Bey'i elinden kaçırdı. İntikam için tez Alongaya'ya haber verdi. Lakin Alongaya'ya haber gelmeden Osman'ı öldürmeye çalışıyor. Fakat Osman ölmeyecek çünkü yaptıkları hain planlar yerini bulmayacak.

Sultan Gıyaseddin Günalp'i Konya'ya çağırıyor. Sebebi ise Moğol belasına karşı tedbir almak. Fakat Günalp Konya'ya gideceği sırada Eynece ve Karamış tarafından pusuya düşürülecek. Alongaya'nın Günalp'e bakışı her şeyi açıklıyor.

"Gök yeleli atlarımızla, ufukları aşana dek gün doğumundan, gün batımına Allah'ın adaletini yayana dek durmayacağız." diyen Ertuğrul yeni sezon için savaş sinyallerini verdi.