Hasan Kaçan, CHP'lileri hedef aldı! Seçim sonuçları üzerine sert eleştiri!

Televizyon ekranlarında bir döneme damgasını vuran Ekmek Teknesi dizisinde Herodot Cevdet karakteriyle izleyici karşısına geçen Hasan Kaçan, yinelenen İstanbul seçim sonuçlarının ardından ses getiren açıklamalarda bulundu. Hasan Kaçan, CHP'den Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak yeniden seçilmesi üzerine sosyal medya hesabından yankı uyandıran ifadelere yer verdi.

ABONE OL
GİRİŞ 25.06.2019 15:37 GÜNCELLEME 25.06.2019 15:37 MEDYA
Hasan Kaçan, CHP'lileri hedef aldı! Seçim sonuçları üzerine sert eleştiri!

Uzun yıllar önce televizyon ekranlarında yayınlanan Ekmek Teknesi isimli dizi projesinde Herodot Cevdet rolüyle hafızalarda kalıcı iz bırakan oyuncu Hasan Kaçan, YSK (Yüksek Seçim Kurulu)'nın aldığı kararla tekrar edilen İstanbul seçim sonuçları hakkında konuştu. Hasan Kaçan, CHP'den İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylığını koyan Ekrem İmamoğlu'nun bir kez daha İstanbul seçimlerini kazanması üzerine sosyal medya platformu üzerinden damga vuran açıklamalar gerçekleştirdi.

Yeşil Salkım'dan Gülben Ergen'in seçim gönderisine tokat gibi yanıt!

Yusuf Güney, seçimleri kaybeden Binali Yıldırım'ı yere göğe sığdıramadı!

 

Hasan Kaçan, İstanbul seçim sonuçlarının ardından siyasi görüşünü çok açık bir şekilde ifade edip hangi tarafta olduğunu tüm çıplaklığıyla gözler önüne serdi. Sosyal mecra Twitter aracılığıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın görselini yayınlayan usta oyuncu Hasan Kaçan, ''Yerim 'Uzun Adam'ın yanıdır.'' şeklinde geniş bir kesim tarafından takdir toplayan sözlere yer verirken karşı rakibe de ''60 yıldır iktidar olamayanlar yılmıyor da, biz bir İstanbul seçimi ile mi yılacağız?'' yönünde manidar sözlerde bulundu. 

Tüm bunların yanı sıra İstanbul seçim sonuçlarını kaybeden AK Parti'den Binali Yıldırım'a da övgü dolu sözlerde bulunmayı ihmal etmeyen Hasan Kaçan, ''Rakibi tebrik etmek erdemdir. Binali beye helal olsun.'' şeklinde ifadelere yer verdi.