Tuğçe Kazaz, seçim sonuçlarına yönelik söylemleriyle gündemi çalkaladı!

Ünlü manken Tuğçe Kazaz, 23 Haziran tarihinde yinelenen İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkalığı seçim sonuçlarının ilan edilmesinin akabinde yaptığı açıklamalarla gündemin merkezine yerleşti. İstanbul seçim sonuçlarını kazanan CHP'den Ekrem İmamoğlu'yu eleştiri oklarının hedefine alan Tuğçe Kazaz, Başkanlık süresinin uzun sürmeyeceğinin özellikle altını çizerek çok konuşulan açıklamalara yer verdi.

ABONE OL
GİRİŞ 26.06.2019 10:55 GÜNCELLEME 26.06.2019 10:55 MEDYA
Tuğçe Kazaz, seçim sonuçlarına yönelik söylemleriyle gündemi çalkaladı!

Tuğçe Kazaz, 23 Haziran'da bir kez daha yapılan ve CHP'den adaylığını koyan Ekrem İmamoğlu'nun galip gelmesiyle sonuçlanan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı seçimlerinin akabinde sosyal medya platformu aracılığıyla gündeme bomba gibi düşen açıklamalara imza attı. 23 Haziran İstanbul yerel seçimleri öncesinde Ekrem İmamoğlu için ''Proje'' ve ''Cahil'' sözlerinde bulunarak bir anda gündemin en çok konuşulan isimleri arasına yerleşen Tuğçe Kazaz, İstanbul seçim sonuçlarının ardından bir kez daha olay açıklamasıyla adından söz ettirdi.  

Yeşil Salkım'dan Gülben Ergen'in seçim gönderisine tokat gibi yanıt!

Yusuf Güney, seçimleri kaybeden Binali Yıldırım'ı yere göğe sığdıramadı!

 

Tuğçe Kazaz rakibi AK Parti’den adaylığını koyan Binali Yıldırım karşısında galip gelen Ekrem İmamoğlu’un İstanbul Belediye Başkanlığı süresinin uzun sürmeyeceğini vurguladı ve ortada aslında farklı amaçların olduğunun özellikle altını çizdi.

"Ekrem İmamoğlu'nu tebrik ediyor ve sonucun hayırlı olmasını diliyorum. Fakat daha önce de belirttiğim gibi başkanlık süresi uzun soluklu olmayacaktır. Maskeler düştükçe maksadın İstanbul Belediye Başkanlığı olmadığını ve amacın çok daha farklı olduğunu hep beraber göreceğiz."