Yeşim Salkım, Gülben Ergen'e olay yanıt! Seçim mesajı pahalıya mal oldu

Yeşim Salkım, 23 Haziran İstanbul seçim sonuçlarına göre İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçilen Ekrem İmamoğlu'na destek mesajı gönderen Gülben Ergen'e tokat gibi bir yanıt verdi. Yeşim Salkım, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na tebrik gönderisi paylaşan Gülben Ergen'in hem Abdullah Gül hem de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la beraber geçmişte çekilen fotoğraflarını albüm yaptı.

ABONE OL
GİRİŞ 26.06.2019 10:47 GÜNCELLEME 26.06.2019 10:47 MEDYA
Yeşim Salkım, Gülben Ergen'e olay yanıt! Seçim mesajı pahalıya mal oldu

Yeşim Salkım ve Gülben Ergen arasında 23 Haziran İstanbul seçim sonuçlarının ilan edilmesi üzerine yeniden soğuk rüzgarlar esmeye başladı. Yeşim Salkım, Ekrem İmamoğlu'nun tekrardan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı olarak göreve getirilmesinin ardından sosyal mecrada gönderide bulunan Gülben Ergen için tartışmanın fitilini ateşleyecek bir paylaşıma imza attı. Yeşim Salkım, uzun zamandır aralarında suların bir türlü durulmak bilmediği Gülben Ergen'in Ekrem İmamoğlu için destek mesajı paylaşmasının ardından krizin giderek büyümesine yola açacak bir gönderide bulundu. Yeşim Salkım, İstanbul seçim sonuçlarının açıklanmasıyla beraber Ekrem İmamoğlu'nu tebrik eden Gülben Ergen'in önceden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Abdullah Gül ile birlikte yer aldıkları fotoğraf karelerini birleştirerek albüm yaptı. 

 

 

Yusuf Güney'den seçim sonrası Binali Yıldırım'a özel duygu dolu sözler...

Yeşim Salkım ise geçmişten bu yana arasının çeşitli sebeplerden ötürü bozuk olduğu Gülben Ergen'in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Abdullah Gül ile beraber çekilen fotoğraflarını birleştirerek "Al sen yorulma bak sana albüm yaptım ellerimle" şeklinde ifadelere yer vererek sosyal medya platformu olan Twitter üzerinden yayınladı.

 

 

Tuğba Ekinci, seçim sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı övgü yağmuruna tuttu!

AK Partiye yakınlığıyla bilinen Gülben Ergen, İstanbul seçim sonrası Ekrem İmamoğlu ve ailesinin fotoğrafını "Tebrikler eşine ve çocuklarına hep aşkla bakan ve her fırsatta ailesine minnetle teşekkür eden Ekrem İmamoğlu İstanbul ve ülkemiz için hayırlı olsun" şeklinde sözlerde bulunarak destek ve tebrik mesajı paylaşmıştı.

Hasan Kaçan'dan CHP'lileri kızdıracak sözler! İstanbul seçim sonuçları...