MasterChef Türkiye yarışmasında torpil iddiası! Somer şef açıklama yaptı

TV 8 ekranlarında yayınlanan ve jüri koltuğunda Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu gibi isimlerin yer aldığı MasterChef Türkiye yarışmasında torpil iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü. Konu hakkında açıklama yapan Sivrioğlu, şampiyonluk adayı olarak gösterilen "iki yarışmacıya torpil yapıldığı" iddiasına ateş püskürdü.

ABONE OL
GİRİŞ 22.11.2019 14:01 GÜNCELLEME 22.11.2019 14:07 MEDYA
MasterChef Türkiye yarışmasında torpil iddiası! Somer şef açıklama yaptı

Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu 'MasterChef Türkiye' yarışmasında torpil iddiaları sosyal medyada en çok konuşulan konu olmuştu. Suna'ya torpil yaparak yarışmadan elemediği ve Batuhan'ın yanında çalıştığı ileri sürülen Somer Sivrioğlu, bu iddialara tek tek cevap verdi.

 

MASTERCHEF TÜRKİYE YARIŞMASINDA TORPİL İDDİASINA CEVAP

Somer Sivrioğlu, Twitter hesabından, "Ne oldu? Batuhan yanımda çalışıyordu, Suna torpilliydi, her şey organizeydi. Üstümüzden prim yapmaya çalışan köpekbalığının etrafında dolaşıp artıklarından beslenen parazitler misali kendini fenomen ilan edenler. İnsanların emeğine, başarısına laf atmak bu kadar kolay olmamalı" mesajını yayınladı. 

Sivrioğlu, "Sırf bunu söylemek için iyi iki şefi sona bırakıp birini elediniz yani" yorumunu yazan bir kullanıcıya, "Evet, manyağız biz. En iyi yarışmacılarımızdan birini Twitter'a yazmak için eliyoruz" karşılığını verdi.