MasterChef Türkiye davetlisi Aykut Kocaman'dan hafızalara kazınacak açıklama!

TV8 ekranlarında finale doğru adım adım adım yaklaşırken MasterChef Türkiye'nin bu haftaki konuk jüri üyesi olarak Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman ağırlandı. MasterChef Türkiye yarışmacılarının sunduğu yemekleri tadarak puanlama yapan Aykut Kocaman'ın program sırasında dile getirdiği ''Esas Kaybetmek Vazgeçmektir'' sözüyle sosyal platformda adından söz ettirdi.

ABONE OL
GİRİŞ 16.12.2019 09:21 GÜNCELLEME 16.12.2019 09:21 MEDYA
MasterChef Türkiye davetlisi Aykut Kocaman'dan hafızalara kazınacak açıklama!

TV8 ekranlarında iddialı ve deneyimli yarışmacıların yemek alanındaki yüksek performanslarını ortaya koyduğu MasterChef Türkiye programının son bölümünün çekimleri Konya'da gerçekleştirildi. MasterChef Türkiye'de final için geri sayım başlayıp heyecan düzeyi en üst seviyeye gelmişken yarışmanın bu haftaki konuk jürisi olarak Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman yerini aldı.

 

 

MasterChef Türkiye'nin eleme gecesinde nefesler tutulmuşken bu heyecanlı atmosfere Aykut Kocaman da ortak olup birbirinden dişli yarışmacıların yemeklerini tadarak puanlama gerçekleştirdi. MasterChef Türkiye'ye Aykut Kocaman'ın davetli olması programın ambiyansını bir anda değiştirerek keyifli ve bol kahkahalı dakikalar yaşandı. Bir yandan kendisine sunulan yemeklerin tadını değerlendiren diğer yandan da şeflerle eğlenceli bir sohbette bulunan Aykut Kocaman Konyaspor forması hediye etti.

Tüm bu gelişmelerin yanı sıra Aykut Kocaman'ın program sırasında sarf ettiği ''Esas Kaybetmek Vazgeçmektir'' sözü bilhassa sosyal mecrada geniş bir yankı uyandırdı.