ATV Kuruluş Osman 6.bölüm fragmanı yayınlandı! Ertuğrul Bey geri mi dönüyor?

ATV ekranlarında yayınlanan Kuruluş Osman 6.bölüm fragmanı yayınlandı. Son bölümüyle izleyenleri ekranlara kilitleyen Kuruluş Osman'da heyecan dorukta. Ertuğrul Bey'in oğlu Osman Bey savaş için hazırlıklarını sürdürüyor. Selcan Hatun obaya geri dönüyor. İşte Kuruluş Osman 6.bölüm fragmanı ve özeti...

ABONE OL
GİRİŞ 23.12.2019 13:35 GÜNCELLEME 23.12.2019 13:35 MEDYA
ATV Kuruluş Osman 6.bölüm fragmanı yayınlandı! Ertuğrul Bey geri mi dönüyor?

Kuruluş Osman için nefesler tutuldu. "Gün hesap günüdür" diyen Osman Bey savaş için hazırlıklarını sürdürüyor. 25 Aralık Çarşamba günü ATV'de yayınlanacak olan Kuruluş Osman 6.bölüm fragmanı yayınlandı. Her bölümü farklı bir heyecana sahne olan Kuruluş Osman'da Selcan Hatun obaya geri döndü. Peki savaş için hazırlıklarını sürdüren Osman'ın yeni hamlesi ne olacak? Ertuğrul Bey obaya dönecek mi? İşte Kuruluş Osman 6.bölüm fragmanı ve tanıtımı...

 

ERTUĞRUL BEY (ENGİN ALTAN DÜZYATAN) DİZİYE GERİ Mİ DÖNÜYOR?

Diriliş Ertuğrul'un sona ermesinin ardından Engin Altan Düzyatan da Kurşun dizisine transfer olmuş yeni bir başlangıç yapmıştı.

Engin Altan Düzyatan'ın Kurşun dizisi final kararı alınca hayranları isyan etmişti ki Düzyatan, hayranlarını çok sevindirecek bir sinyal verdi. Geçtiğimiz günlerde bir mekan çıkışında objektiflere yakalanan başarılı oyuncu, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

 

Düzyatan, diziye dönmek ister misiniz sorusuna ise şu yanıtı verdi:.

"Orası çok severek çalıştığım, çok güzel bir işti. Biz bir işi sonlandırdık, yeni bir işe başlandı. Orada çalışan ekip arkadaşları benim arkadaşlarım. Hala aynı ekip devam ediyor. Sağolsunlar, görüyorum takip ediyorum, çok da beğeniyorum. Bu plan meselesi, böyle bir planla ayrılmamıştık oradan, sonuçta bu başka bir dizi aslında yeni bir dizi. Değerlendiririz bakarız, ederiz. Şu an için öyle bir durum yok. Biraz dinlenmek istiyorum."

KURULUŞ OSMAN 6.BÖLÜM FRAGMANI