Çukur, ekibini gittikçe genişletiyor! Diziye katılan Alara Turan gerçekte kimdir?

Televizyon ekranlarının kaliteli ve iddialı projeleri arasında önemli bir konum elde eden Çukur'a yepyeni bir isim daha transfer oldu. Seyircisini ters köşe yaşan sahneleriyle her dönemde ilgi odağı haline gelen Çukur dizisine genç ve yetenekli oyuncu Alara Turan'ın transfer olduğunun bilgisine ulaşıldı. Rol aldığı Kardeş Çocukları isimli yapımla beraber son dönemlerde yıldızı parlayan Alara Turan aslında kimdir?

ABONE OL
GİRİŞ 25.01.2020 12:25 GÜNCELLEME 25.01.2020 12:25 MEDYA
Çukur, ekibini gittikçe genişletiyor! Diziye katılan Alara Turan gerçekte kimdir?

Senaryosunu Gökhan Horzum'un üstlendiği ve yönetmenliğinde Sinan Öztürk ve Özgür Sevimli’nin yer aldığı AY Yapım imzasıyla Show TV ekranlarına taşınan Çukur dizisinin oyuncu kadrosuna yeni bir isim daha eklendi. Yapımcılığında Kerem Çatay ve Pelin Diştaş Yaşaroğlu’nun bulunduğu, hem genç ve başarılı hem de usta isimleri aynı projede buluşturan Çukur’a Alara Turan'ın katılması olayların seyrini değiştirecek.

 

Star TV ekranlarında geçtiğimiz aylarda final yaparak ekran serüvenini sonlandıran Kardeş Çocukları isimli yapımda Hayal rolünü üstlenen Alara Turan, sürpriz bir kararla Çukur dizisinin oyuncu kadrosundaki yerini alacak. Ve burada rol gereği Akın karakterinin eski kız arkadaşı olan Songül karakterini oynamaya hazırlanıyor.

ÇUKUR'DA SONGÜL ROLÜNÜ OYNAYACAK ALARA TURAN KİMDİR?

Alara Turan, 14 Eylül 1995 senesinde İstanbul'da hayata gözlerini açmıştır. Lisans eğitimini Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nde tamamlayarak mezun olmuştur.

 

1.68 metre boya ve 58 kiloya sahip Çukur’un yeni oyuncusu Alara Turan Başak burcudur.

İlk defa oyunculuk alanında tecrübesini Star TV ekranlarında yayınlanan Kardeş Çocukları isimli dizi projesiyle yaşayan Alara Turan burada Hayal karakterini oynamıştır ve Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl, Afra Saraçoğlu, Nur Fettahoğlu, Furkan Andıç, Murat Daltaban gibi isimlerle beraber aynı proje içerisinde yer almıştır.