Mucize Doktor yapımı ''yeni bölüm'' radarına takıldı: Son çareyi çekimleri durdurmakta buldu!

Ekran yolculuğuna hızlı ve iddialı bir giriş yaparak dizi dünyasını kasıp kavuran Mucize Doktor dizisiyle ilgili hayranlarını hayal kırıklığına uğratacak bir karar verildi. Her hafta reytinglerde rakiplerine açık ara fark atan Mucize Doktor'un yeni bölümleri Korona Virüsü sebebiyle artık şimdiden itibaren yayına girmeyecek olup, tekrar bölümleri ile izleyici kitlesinin karşısına geçmeye devam edecek.

ABONE OL
GİRİŞ 20.04.2020 11:13 GÜNCELLEME 20.04.2020 11:13 MEDYA
Mucize Doktor yapımı ''yeni bölüm'' radarına takıldı: Son çareyi çekimleri durdurmakta buldu!

Dizi severleri etkisi altında bırakan alışılagelmişin dışında hikayesi ve sağlam oyuncu kadrosuyla dizi dünyasına bambaşka bir soluk getiren Mucize Doktor'un izleyicilerini üzecek bir karar alındı. Ekran macerasındaki yerini aldığı ilk tarihten itibaren birbirinden dişli rakiplerini alt ederek reyting sıralamasında zirveye yerleşen Mucize Doktor dizisi bilindiği üzere Korona Virüsü nedeniyle çekimleri iptal edip yayın hayatına bir süreliğine ara vermişti. İki haftadır seyircisinden uzak kalan ve hakkındaki en son gelişmelerin yakın mercek altına alındığı Mucize Doktor'un yeni bölümlerinin ne zaman başlayacağına gözler çevrilmişken kanal yönetiminden hiç hesapta olmayan adım geldi. 

 

Kuruluş Osman 18.bölüm fragmanı? Dişe diş kana kan! Kötülüklerinin faturası pahalıya patlayacak

Yapımcılığında Asena Bülbüloğlu'nun yer aldığı, yönetmenliğinde Yusuf Pirhasan'ın bulunduğu ve senaristliğini ise Onur Koralp ve Pınar Bulut’un üstlendiği MF Yapım imzasıyla izleyici kitlesini ağırlayan Mucize Doktor dizisinin yeni bölümleri yayınlanmamaya devam edecek. Her geçen vaka ve ölüm sayısında gittikçe artış kaydedilen Korona Virüsü yüzünden çekimlerini durdurmak mecburiyetinde kalan Mucize Doktor bu haftadan itibaren birinci bölümden başlayarak tekrar bölümleri ile seyircisinin evine konuk olmaya devam edecek.

 

 

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 163.bölüm fragmanı? En hassas noktasından acımasızca vuruyor...

Şimdiye kadar toplamada 28 bölüm çekilen ve Ali Vefa karakterinin yüreklere ilmek ilmek işleyen yaşam öyküsünü gözler önüne sererek çok kısa bir zaman içerisinde önemli başarılara imza atan Mucize Doktor 9 Nisan Perşembe günü saat 20.30'da ilk bölümüyle sevenlerinin karşısına geçmeye hazırlanıyor.

Sefirin Kızı 16.bölüm fragmanı? Dört tarafı hüzün bulutu sarıyor! Yeniden güneş açabilecek mi?