Kuruluş Osman 22.bölüm fragmanı: ''Göğsümden bir ağaç çıkıp nice diyarların üstünü örttü!''

Düştüğü hain tuzak sonucu Moğol kuvvetlerinin eline düşen Osman bey’in ölümün kıyısına sürüklendiği Kuruluş Osman son bölümde gözünü kan bürüyen Balgay’ın verdiği sözün ardında durmaması hüsrana uğrattı. Kuruluş Osman'da Düşmanlarına pabuç bırakmayıp yerle yeksan edebilmek için canını dişine takan Osman bey darağacına asılsa bile davasından asla vazgeçmeyip güçlü duruş sergiledi. Kuruluş Osman 22.bölüm fragmanı çıktı

ABONE OL
GİRİŞ 20.05.2020 10:55 GÜNCELLEME 20.05.2020 10:55 MEDYA
Kuruluş Osman 22.bölüm fragmanı: ''Göğsümden bir ağaç çıkıp nice diyarların üstünü örttü!''

Alişar ve Dündar'ın karşısına geçen Böke'nin, ''Osman'ın inini öğrendim, hepsinin kökünü kazırız!' sözlerini sarf ederek her ne olursa olsun bu işin peşini bırakmayacağını yönelik bir tavır görmesinin sahne olduğu Kuruluş Osman 22.bölüm fragmanında, saldırı girişimine maruz kalmasının ardından yaşam savaşı veren Osman bey'in durumu kritik seyrediyor. Kuruluş Osman 22.bölüm fragmanında göze çarpan bir diğer ayrıntı ise, başına gelen talihsiz olayın üzerine kayı obasına getirilen Osman beyin düştüğü güç durum korku ve panik havasının oluşmasına neden olurken Bala Hatun'un, ''Ben umudumu, ikbalimi, kaderimi sana bağladım; yalvarırım uyan! sözleri yürekleri sızlatıyor. Kuruluş Osman son bölümde, Yapacaklarında sınır tanımaz hale gelen Dündar, oğlu Bahadar’ın gücünü ve desteğini alarak beyliği tekrardan alabilmek noktasında hiç vakit kaybetmeden harekete geçerek Gündüz ve Bamsı beye tuzak kurarken, gelecek hafta yayına girecek yeni bölümde ise Alişar'ın "Obanı geri alacaksın! Gayrı bunun geri dönüşü yoktur..." şeklindeki sert çıkışı dikkat çeken gelişmeler arasındaki yerini alıyor. Kuruluş Osman son bölümün akabinde izleyici kitlesini ağırlayan fragmanında; "Osman'a olan nefreti yüzünden mi beni Kayı beyi yapmak ister? sorusunu yönelten Dündar'ın ''Alişar bey bize yalan söyler. İnsanı ayakta tutan duadır!'' sözleri aralarında yaşanacak yeni bir sürtüşmenin güçlü habercisi olarak görülüyor. 

KURULUŞ OSMAN 22.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Senaryosunu; Mehmet Bozdağ, Ozan Bodur, Atilla Engin ve Aslı Zeynep Peker Bozdağ'ın üstlendiği, genel yönetmenlik koltuğunda da Metin Günay'ın oturduğu, yetenekli oyuncu kadrosu, etkileyici olay örgüsü ve başarılı prodüksiyonu ile her hafta heyecan ve gerilim fırtınası estirerek izlenme rekorları elde eden Kuruluş Osman 22.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

KURULUŞ OSMAN 22.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Diriliş Ertuğrul adlı dizi projesiyle beraber yakından bildiğimiz ve dünya çapında hatrı sayılır derecede başarılar elde eden Mehmet Bozdağ'ın yapımcılığında bulunduğu, Fethi Bayram ve Ahmet Yılmaz'ın ise yönetmenliğinde yer aldığı Bozdağ Film imzasıyla ekrana taşınan Kuruluş Osman 22.bölümü 20 Mayıs Çarşamba tarihinde saat 20:00'da hafızalarda derin bir iz bırakacak sahneleriyle televizyon ekranlarında seyircisini ağırlayacak.