Kuruluş Osman 24.bölüm fragmanı | Osman'dan tarihe geçen konuşma! Taşlar yerinden oynayacak

Gazayı resmen başlatan Osman'ın Alişar, Dündar ve Bahadır'ı ele geçirip Kayı obasına getirmesinin sahne olduğu Kuruluş Osman seyircisini ağırladı. Kuruluş Osman son bölümde, Moğol kuvvetlerinden Alişar Bey’i ve kendisiyle işbirliği gerçekleştiren Dündar Bey’i kıskıvrak yakalayan Osman bey'in yeni planı nefes kesti. Birleşen Türk obalarında devlet kurulacağı müjdesinin verildiği Kuruluş Osman 24.bölüm fragmanı geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 01.06.2020 12:40 GÜNCELLEME 01.06.2020 12:40 MEDYA
Kuruluş Osman 24.bölüm fragmanı | Osman'dan tarihe geçen konuşma! Taşlar yerinden oynayacak

Kuruluş Osman 24.bölüm fragmanında Osman bey'in, Kefere beldelerine diktiğimiz sancakları evlatlarımızla daha da öteye götüreceğiz. Gün gelecek otağlarımız evlatlarımızın sesiyle dolacak. O vakit, birleşen Türk obalarının kutlu devleti kurulacak. Adalet ve hürriyet nizamının namı ta ötelerden duyulacak! şeklinde çarpıcı sözleri heyecanı düzeyini en yükseğe taşıdı. Kuruluş Osman son bölümde, Moğol güçlerinden Alişar’ı savunmasız hale getiren Osman bey’in "Zalimleri affetmek mazlumlara zulmettir!’’ sözlerini yüzüne tokat gibi çarpmasının üzerine öcünü alıp yaptıklarının bedelini en ağır şekilde ödetmesi seyircisini ekrana kilitledi.

KURULUŞ OSMAN 24.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Senaryosunu; Mehmet Bozdağ, Ozan Bodur, Atilla Engin ve Aslı Zeynep Peker Bozdağ'ın üstlendiği, genel yönetmenlik koltuğunda da Metin Günay'ın oturduğu, yetenekli oyuncu kadrosu, etkileyici olay örgüsü ve başarılı prodüksiyonu ile her hafta heyecan ve gerilim fırtınası estirerek izlenme rekorları elde eden Kuruluş Osman 24.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

KURULUŞ OSMAN 24.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Diriliş Ertuğrul adlı dizi projesiyle beraber yakından bildiğimiz ve dünya çapında hatrı sayılır derecede başarılar elde eden Mehmet Bozdağ'ın yapımcılığında bulunduğu, Fethi Bayram ve Ahmet Yılmaz'ın ise yönetmenliğinde yer aldığı Bozdağ Film imzasıyla ekrana taşınan Kuruluş Osman 24.bölümü 3 Haziran Çarşamba tarihinde saat 20:00'da hafızalarda derin bir iz bırakacak sahneleriyle televizyon ekranlarında seyircisini ağırlayacak.