Yasak Elma'da zincirleme olaylar tamamen gerçek üstü bulundu: Seyirci sessizliğini bozdu!

Birbiri ardına sıralanan akıl almaz olaylar zincirinin aktarıldığı Yasak Elma dizisinin yeni sezonunda meydana gelecek sıra dışı gelişmeler seyircisine artık bu kadar da olmaz dedirtti. Verdiği uzun bir aranın ardından tekrardan yayına girmeye başlayacak Yasak Elma 4.sezonundaki seyircisi tarafından büyük tepki çeken hapishane sahnesiyle televizyon ekranlarında bir ilk yaşandı.

ABONE OL
GİRİŞ 25.08.2020 09:12 GÜNCELLEME 25.08.2020 09:12 MEDYA
Yasak Elma'da zincirleme olaylar tamamen gerçek üstü bulundu: Seyirci sessizliğini bozdu!

Alışılagelmişin dışındaki enteresan sahneleriyle sosyal platform kullanıcılarını ikiye bölerek kimi izleyicinin eleştirilerinin merkezine oturttuğu Yasak Elma dizisinde seyircisinin inanmakta güçlük çektiği hapishane sahnesine yer verildi. Dizide rol alan karakterler arasındaki süregelen çatışmaların ve durmaksızın çevrilen entrikaların ağırlıkta olduğu Yasak Elma dizisinin yeni sezon fragmanını gören seyirciler adeta isyan bayraklarını kaldırdı.

 

Buldukları her fırsatta birbirinin kuyusunu kazmaya çalışan Şahika, Ender ve Yıldız’ın aynı hapse düşmesi tepkilerin odağına yerleşti. İlk olarak Şahika’nın kendini cezaevinde bulurken, arkasından sırasıyla Ender ve Yıldız’ın da onunla beraber aynı koğuşun içerisinde yer alması izleyici kitlesine yok artık dedirtti.

Fox TV’nin Yasak Elma dizisinde sınırların çok ötesine geçerek akıllara durgunluk veren sahneyi ekrana taşıdığını ve üç kadının birden aynı hapishanede bulunması bazı kullanıcıların da alay konusu haline geldi. İzleyenler ‘’Bizimle dalga mı geçiyorsunuz, dizide bir bu olmamıştı şimdi tam oldu’’ yorumlarını gerçekleştirmekten kendilerini alıkoyamadılar.