Diriliş Ertuğrul sona erince Barbaros'a başlayan Engin Altan'dan gündemden düşmeyecek gönderi!

TRT1 kanalında tarihi dizi projesi niteliğinde ekran macerasına başlangıç yapacak Barbaros'un başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan'dan, Diriliş Ertuğrul'daki rol arkadaşına olay olacak yanıt geldi. Engin Altan Düzyatan'ın Diriliş Ertuğrul dizisinde Doğan Alp rolünü üstlenen ünlü oyuncu Cavit Çetin Güner'e yaptığı yorum kısa süre içerisinde sosyal medya gündemine yerleşti.

ABONE OL
GİRİŞ 21.11.2020 10:55 GÜNCELLEME 21.11.2020 10:55 MEDYA
Diriliş Ertuğrul sona erince Barbaros'a başlayan Engin Altan'dan gündemden düşmeyecek gönderi!

Geçtiğimiz sezon yayın hayatını noktalayan Diriliş Ertuğrul dizi projesinde büyük bir ivme kaydeden Engin Altan Düzyatan, yepyeni dizisi Barbaros için sıkı bir hazırlık sürecinden geçerken sosyal mecra Instagram aracılığıyla denizde çekilmiş fotoğrafını yayınladı.

Türkiye olduğu gibi dünyanın birçok ülkesinde de adından söz ettirerek önemli ödüllere layık görülen Diriliş Ertuğrul dizisindeki ''Ertuğrul Gazi'' rolünden sonra yeniden ekrana dönüş yaparak ''Oruç Reis'' karakterini oynayacak Engin Altan Düzyatan'ın fotoğrafı rekor sayıda beğeniye ulaştı.

Star TV'nin Menajerimi Ara dizisinin setinde şoke eden olay! Peş peşe sıçradı: Kriz ağır vurdu

 

Barbaros yapımıyla izleyici kitlesini ekran başına kilitleyerek unutulmayacak dakikalar yaşatmaya hazırlanan Engin Altan Düzyatan'ın bu fotoğraf gönderisine Diriliş Ertuğrul'daki rol arkadaşı olan Cavit Çetin Güner'den yorum geldi. 

Acun Ilıcalı'dan çok konuşulacak transfer! Exxen'deki yeni projesi için ünlü isimle anlaştı...

Barbaros dizisinde üstleneceği yeni rolü için imaj değişikliğine giderek saç, sakal ve bıyıklarındaki farklılıkların açıkça görüldüğü fotoğrafına Diriliş Ertuğrul oyuncusu Cavit Çetin Güner “Selamın aleyküm Oruç reis, denizlere açılmışsın yine” şeklinde ifadelere yer verdi.

Barbaros dizisi oyuncusu Engin Altan Düzyatan ise, “Aleyküm selam yiğidim, bundan sonra böyle, gel su güzel” deyip rol arkadaşının yorumuna karşılık verirken iki arkadaş arasındaki keyifli diyalog takipçilerini yüzünü güldürdü.