Savaşçı oyuncusu Tamer Karadağlı, bir döndü pir döndü: Kabul ettiği bu işten çok karlı çıkacak!

Uzun yıllar boyunca televizyon ekranlarında yayın serüvenini sürdüren Çocuklar Duymasın dizi projesindeki Haluk rolüyle özdeşleşen Tamer Karadağlı'nın yeni projesi belli oldu. FOX TV kanalının uzun soluklu askeri yapımı Savaşçı'ya transfer edildiği açıklanan Tamer Karadağlı, burada Göktürk Albay karakterini üstlenmeye hazırlanıyor.

ABONE OL
GİRİŞ 10.01.2021 18:12 GÜNCELLEME 10.01.2021 18:12 MEDYA
Savaşçı oyuncusu Tamer Karadağlı, bir döndü pir döndü: Kabul ettiği bu işten çok karlı çıkacak!

Bir zamanların en fazla izlenen dizi projelerinden Çocuklar Duymasın'da boy gösteren Tamer Karadağlı, verdiği aranın ardından Savaşçı yapımıyla ekrana dönüş kararı aldı. Çocuklar Duymasın'da oynadığı rolle hafızalarda kalıcı bir iz bırakan usta oyuncu Tamer Karadağlı, Instagram hesabından aracılığıyla gerçekleştirdiği gönderide Savaşçı dizisinin ekibine ''Göktürk Albay'' karakteriyle girdiğini takipçilerine açıkladı.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 47.bölüm fragmanı: Ortalığı birbirine katan haber! Herkes bunu konuşuyor

Gönül Dağı 12.bölüm fragmanı: Açmaza düşüyor! Gönül Dağı dizisinde iki arada bir derede kalıyor

Yeni yayın döneminde Savaşçı dizisiyle kameralar karşısına geçecek olan Tamer Karadağlı, hayranlarını bir hayli sevindirecek paylaşımına “Göktürk Albay geliyor… Bekleyin..” şeklinde bir not düşmeyi de ihmal etmedi.

 

Tamer Karadağlı ile senelerce Çocuklar Duymasın dizisinde beraber çalışma imkanı elde eden Pınar Altuğ Atacan da Savaşçı dizisine dahil olan başarılı oyuncunun paylaşımına alkış emojisi koyarken pek çok tanınmış isim de tebrik yorumlarında bulundular.

BAŞROLDEKİ İSMİN SAVAŞÇI'DAN AYRILMASI OLAY OLMUŞTU!

FOX TV ekranlarında son olarak geçtiğimiz Eylül ayında 99.bölümüyle ekrana taşınan Savaşçı dizisinin ekibinde peş peşe vedalar yaşanmıştı. Haftalardır Fox TV ekranına gelmeyen Savaşçı dizisinde ‘Kağan Bozok’ karakteriyle geniş kitlelere adını duyuran Berk Oktay, yeni bölümleri başlamadan evvel olay olacak açıklamasıyla tamamen bağlantısını koparmış ve Yasak Elma dizisinin yapımcısıyla anlaşma yaparak burada rol almaya başlamıştı.