Radyo 7 zirveye tırmanıyor

Hayata Müzik Katın sloganıyla, her tarzın en iyi eserlerini yayınlayan ve Türkiye’nin en iyi programcı ekibine sahip olan Radyo 7 zirveyi zorluyor. Radyo 7, son bir yılda ulusal radyolar arasında en çok dinlenen 3. radyo oldu.

ABONE OL
GİRİŞ 21.01.2021 08:15 GÜNCELLEME 21.01.2021 11:01 MEDYA
Radyo 7 zirveye tırmanıyor

İleri düzeydeki teknolojik altyapısı ve özgün içerikleriyle, tüm rakiplerini geride bırakarak zirveye tırmanan Radyo7, yapılan araştırmalarda yükselişini gözler önüne serdi.

YÜZDE 256'LIK BÜYÜME

Her yaşa ve her kulağa hitap ederek fark yaratan Radyo7, Kantar Media Araştırma Şirketi verilerine göre dinleyici kitlesini kuşatan tek radyo olma özelliğiyle, son 4 yıl içerisinde en yakın rakiplerine büyük fark atarak, dinleyici erişiminde %256’lık bir büyümeyle Türkiye tarihinde bir ilki gerçekleştirdi.

Sosyal medya ve dijital platformlarda 1. ligi göğüsleyerek, her mecrada Türkiye’nin en çok dinlenen radyosu olduğunu kanıtladı.

Kanal7 Medya gurubuna bağlı bulunan Radyo7, Ocak ayı itibariyle Bayrampaşa’daki yeni binasında son teknolojiyle dizayn edilmiş stüdyosunda, güçlü altyapısı ve kaliteli müzik arşiviyle yayın hayatına devam ediyor.

Dinlemek için; www.radyo7.com

İnstagram: @radyo7

Facebook: facebook.com/radyo7