Fehmi Koru'dan iddialara net cevap

Gazeteci Fehmi Koru, Ergenekon operasyonu çerçevesinde gözaltına alınmalarla ilgili kendisinin sorumlu tutulduğu iddialarına Kanal7'de Haber Saati'nde cevap verdi.

ABONE OL
GİRİŞ 25.03.2008 00:11 GÜNCELLEME 25.03.2008 00:11 MEDYA
Fehmi Koru'dan iddialara net cevap

Ergenekon operasyonu çerçevesinde gözaltına alınan İlhami Selçuk, Doğu Perinçek ve Kemal Alemdaroğlu'nun gözaltına alınmaları sonrasında Yeni Şafak gazetesi yazarı Fehmi Koru bir anda en çok konuşulan gazeteci oldu.

Fehmi Koru'nun köşesinde yazdıkları üzerine bu gözaltıların gerçekleştiği iddialarına Koru Erhan Çelik'in sunduğu Kanal 7 Haber Saati'nde  cevap verdi.

Koru bu tür iddiaların hiçbir geçerliliği olmadığını belirterek hiçbir kurumdan kaynak desteği almadığını savundu. Koru adının Ergenekon davasında hedef listesine konduğunu belirterek ' Şimdi yine beni başka bir şekilde hedefe oturtuyorlar. ' dedi.

Koru karakter suikasti yapmayı seven bir çevre var ve bu çevre beni basit bir hedefmişim gibi beni seçtiler ama ben onların tarif ettiği gibi biri değilim. Benim hiçbir gözaltı ve tutuklanma ile ilişkim yok dedi. İşte Fehmi Koru'nun iddialarla ilgili açıklamaları: