Kuruluş Osman'ın ustası göze çarpan itirafıyla ortalığı salladı! 'Acaba bayılsam ayıp olur mu?'

Tarihsel dönemde vuku bulan gelişmeleri aydınlatan Kuruluş Osman dizisinin yoğun ilgi gören oyuncusundan dikkat çekici itiraf geldi. Kuruluş Osman'da her ne kadar kötü karakteri oynasa da yine de izleyenlerin sempatisini kazanan Erkan Avcı, set ortamında karşılaştığı zorluklardan bahsetti.

ABONE OL
GİRİŞ 15.06.2021 09:49 GÜNCELLEME 15.06.2021 09:49 MEDYA
Kuruluş Osman'ın ustası göze çarpan itirafıyla ortalığı salladı! 'Acaba bayılsam ayıp olur mu?'

Tarihi dizi niteliğindeki Diriliş Ertuğrul projesinin devamı şeklinde çekilen Kuruluş Osman'ın beğenilen oyuncusu itirafıyla tüm dikkatleri üzerinde topladı. Kuruluş Osman'da oynadığı Nikola karakteriyle kısa bir zaman dilimi içerisinde izleyenlerin gözbebeği haline gelen Erkan Avcı işin arka planında neler yaşadığını aktardı.

Uyanış Büyük Selçuklu yapımcısından merak uyandıracak haber! Herkesi heyecanlandıran paylaşım

Kuruluş Osman'ın yapımcılığını üstlenen Bozdağ Film'in YouTube kanalına röportaj veren Erkan Avcı, sette çalışmanın güçlüklerinden söz ederken yaptığı açıklama sevenlerini hayretler içerisinde bıraktırdı.

Kardeşlerim 18.bölüm fragmanı: Cezaevine mi sevk edilecek? Aklanabilecek mi? Berk'ten çağrı...

Kuruluş Osman yapımının setinin ilk günü 40 derece hava sıcaklığında üstünde bulunan deri kıyafetlerden ötürü zor dakikalar geçirdiğini paylaştı. Bir ara sıcaktan su kaybı yaşadığını dile getiren Kuruluş Osman oyuncusu Erkan Avcı, "Öğlen 12.00'de çalışmaya başladık, 6 saat boyunca Seçkin (Özdemir) yalınayaktı. Bir saatten sonra inanılmaz bir su kaybı başladı. Bir ara şunu söylediğimi hatırlıyorum: 'Acaba bayılsam ayıp olur mu?’’ şeklinde ifadelere yer verdi.

Kuruluş Osman 63.bölüm fragmanı: Bağımsızlığın ışığı sönmeyecek! Düşman çatlatacak hareket...