Hürriyet'in bölen haritası İngiliz çıktı

Hürriyet Gazetesi’nin spor ekinde yer alan 'bölünmüş Türkiye' haritası İngilizlerin çıktı. Skandal harita Ada’nın en çok ziyaret edilen bir spor sitesinde de var. İşte bölücüğün ayrıntıları:

ABONE OL
GİRİŞ 09.04.2008 16:00 GÜNCELLEME 11.09.2017 16:25 MEDYA
Hürriyet'in bölen haritası İngiliz çıktı

Hürriyet Gazetesi’nin spor ekinde yer alan bölünmüş Türkiye haritası, İngilizlerin çıktı. Skandal harita Ada’nın en çok ziyaret edilen bir spor sitesinde de var.

Hürriyet Gazete’sin haftalık spor eki, Hürriyet Spor’da yer alan bölünmüş Türkiye haritası, İngilizlerin en çok ziyaret ettiği bir spor sitesinde çıktı. Samanyoluhaber.com’da yer alan habere göre, Ada’nın en çok tıklanan spor sitesi www.football.co.uk’un, Avrupa’daki stadyumların tanıtıldığı sayfasında yer alan ülke haritalarında, Türkiye’nin Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinin çıkarılmış olduğu görünüyor.

Hürriyet’in Genel Yayın Yönetmeni Ertuğrul Özkök ve gazetenin yazarlarından, Mehmet Y. Yılmaz, Yılmaz Özdil ve sanatçı Ercan Saatçi’nin de haftalık spor yazıları yazdığı Hürriyet Spor’un bu haftaki sayısında yer alan haritayı ortaya çıkarmamızdan sonra Haber7.com’a gelen telefon ve maillerinde ise Hürriyet’in bu skandala iki kere imza atmış olmasına dikkat çekiliyor…

Geçen sene dağıtımını üstlendi bilgisayar oyunu Hugo’da benzer haritanın yer almasından sonra, Hürriyet’in bu skandala yeniden imza atmasının sorgulanması gerektiğini ifade ederken, Hürriyet’in konuyla ilgili bir nasıl bir açıklama yapacağını ise merak ediliyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HÜRRİYET'İN SKANDAL HARİTALARIYLA İLGİLİ HABERLER

 

Hürriyet, ülkeyi bir kez daha böldü!
Hürriyet Türkiye’yi yine böldü. Geçtiğimiz yıl verdiği çocuk oyununda Türkiye’nin yarısının olmadığı harita yer alan Hürriyet Gazetesi bu sefer de spor ekinde aynı skandala imza attı!

 

Hügo: Vatan haini kahraman! /Video
Hügo promosyonu Türkiye'yi ayağa kaldırdı. İşte Kanal A'nın ortaya çıkardığı psikolojik savaş yoluyla Türkiye'yi parçalanmış gösteren oyundan görüntüler ve uzmanların tepkisi...

 

Vatana ihanet gibi promosyon oyun
İhanet gibi promosyon. Türkiye’yi parçalanmış gösteren çok harita skandalı oldu ama hiçbiri bu denli pervasız ve tehlikeli değildi. İşte psikolojik savaş ürünü oyunun resimleri


Haber 7