Teşkilat dizisinde yankı uyandıracak transfer! Savaşçı'nın vazgeçilmez ismi 'Ben de varım' dedi

Savaşçı projesinde Teğmen rütbesinde bir askeri oynayan Gaye Turgut Evin, TRT1'in kaliteli yapımlarından Teşkilat'ın oyuncu kadrosuna transfer edildi. Yeni sezonun başlamasına sayılı günler kala transfer haberleri de peş peşe gelmeye başlarken Gaye Turgut Evin'in ekibe girecek olması herkesi heyecanlandırdı.

ABONE OL
GİRİŞ 24.08.2021 10:13 GÜNCELLEME 24.08.2021 10:13 MEDYA
Teşkilat dizisinde yankı uyandıracak transfer! Savaşçı'nın vazgeçilmez ismi 'Ben de varım' dedi

TRT1'de geniş yelpazede bir kitleye hitap eden Teşkilat'a birbirinden iddialı isimler katılmaya hız kesmeden devam ediyor. 2.sezona bomba gibi bir başlangıç yapmadan önce oyuncu kadrosunu zenginleştirmeye yönelik önemli adımlar atan Teşkilat'a son olarak Gaye Turgut Evin eklendi.

Kardeşlerim dizisinde transferler bitmiyor! 2.sezonda oynamayı kabul etti, imzayı attı

Beni Affet isimli dizi projesinde uzun bir dönem boyunca Bahar Kozan karakterini üstlenen ve bu sayede oyunculuk kariyerinde başarının kapılarını aralayan Gaye Turgut Evin, şimdi de Teşkilat dizisinde boy gösterecek. Kılıç Timi'nin vatan, millet ve bayrak uğrunda verdiği mücadelenin gözler önüne serildiği Savaşçı dizisinde de rol alarak izleyenleri kendine hayran bıraktıran Gaye Turgut Evin, Teşkilat'ın yeni sezonunda ortalığı hareketlendirmeye geliyor.