Gönül Dağı'nın umulmadık misafirinden unutulmayacak jest! Herkesin yüzünde güller açtırdı

Türk halk müziğinin güçlü isimlerinden biri olan İzzet Altınmeşe, TRT1'in severek izlenen yapımı Gönül Dağı'na konuk olarak davet edildi. Birbirinden çeşitli eserleriyle sanat dünyasına önemli katkılar sağlayan İzzet Altınmeşe, Gönül Dağı dizisinin benzersiz hikayesine canlılık katmaya geliyor.

ABONE OL
GİRİŞ 21.11.2021 14:01 GÜNCELLEME 21.11.2021 14:02 MEDYA
Gönül Dağı'nın umulmadık misafirinden unutulmayacak jest! Herkesin yüzünde güller açtırdı

Otuz sekiz haftayı geride bırakan ve kemikleşmiş bir izleyici kitlesine sahip olan Gönül Dağı dizisi müzik sektörünün kıymetli ismi İzzet Altınmeşe'yi hanesine ekledi. Gerek söz gerekse müziği kendisine ait olan albümleriyle kulakların pasını silen ve yayınlandığı döneme damgasını vuran Eşref Saati isimli dizi projesinde ''Alemdar Ağa'' karakterini üstlenen İzzet Altınmeşe, bu sefer Gönül Dağı'nda seyircisiyle buluşacak.

Kültür Bakanlığı tarafından ‘’Devlet Sanatçısı’’ unvanı ile 1998 yılında onurlandırılan ve şimdiye kadar toplamda yedi tane beyaz perde yapımında sinemaseverlerin karşısına geçen İzzet Altınmeşe, Gönül Dağı dizisinde hayranlarını etkisi altında bıraktıracak. Başlangıç tarihinden bu yana çekimleri Eskişehir ilinde yapılan, TRT1'in hayranlık uyandıran projesi Gönül Dağı'na çağrılan İzzet Altınmeşe yine tanınan bir sanatçı olarak ekranların tozunu atmaya hazırlanıyor.