Başarılı dizide kelimelerin boğazda düğümlendiği sahne! Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 15.bölüm fragmanı

Kaybettiği ailesinin hasretiyle yanıp tutuşan ve yüreği tarifsiz acıyla kaplanan Meryem'in ağabeyi Pietro ile kavuştuğu sahne Barbaroslar Akdeniz Kılıcı'nda duygu yüklü dakikalar yaşattı. Ağabeyinin kıyafetleriyle özlem gideren Meryem'in ''Sen neredesin?'' dediği esnada karşısına Pietro'nun çıkması ve ağabeyi olduğunu açıkladığı sahne Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nda içleri sızlattı. Peki, Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 15.bölüm fragmanı yayına girdi mi?

ABONE OL
GİRİŞ 28.12.2021 09:49 GÜNCELLEME 28.12.2021 09:49 MEDYA
Başarılı dizide kelimelerin boğazda düğümlendiği sahne! Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 15.bölüm fragmanı

TRT1'in en fazla beğenilen ve büyük bir ilgiyle takiple projelerinden bir tanesi olan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nda ailesinin özlemiyle kavrulan Meryem'in ağabeyle kavuştuğu sahne izleyenlere duygu seli yaşattı. 'Sen benim ağabeyim değilsin, benim ağabeyim burada değil. O uzakta!' diyerek ilk etapta gerçeği kabullenmek istemese de duyduklarından sonra ağabeyine sımsıkı sarıldığı sahne Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı takipçilerini derinden etkiledi.

İki haftadır yayınlanan Mahkum dizisinde transfer bombası patladı! TRT1 Payitaht Abdülhamid oyuncusu...

Pietro'nun 'Benim Maria, ağabeyin. Umberto! Sana sarılmaya, buradayım demeye geldim. Artık ikimizin de kafasının içindeki kuşkular bitti. Kavuştuk!' diyerek büyük gerçeği açıklaması Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nda heyecanı iki çatına çıkardı. Hasretle hayalini kurdukları ve sabırsızlık içerisinde bekledikleri kavuşma anı gelip çatmasıyla beraber Pietro ve Meryem'in birbirlerine olan özlem duygularını dile getirmesi ekran başındaki seyircisini gözyaşlarına boğdu.

İlgi gören Yargı dizisi bitiriliyor mu, ayrılık mı yaşanacak? Pınar Deniz gerçekleri açıkladı!