Teşkilat ve Gönül Dağı seyircisinin heyecanını doruk noktasına çıkaracak haber! Sayılı günler kaldı

Her hafta büyük bir ilgiyle takip edilen Teşkilat ile Gönül Dağı dizisi başta olmak üzere TRT1’de ekrana gelen diğer tüm dizilerini izleyici kitlesini yakından ilgilendirecek bir gelişme yaşandı. Hali hazırda kendi gününde ve saatinde yayına girmesi beklenen dizilerin yılbaşı haftasından sebebiyle yayınlanmayacağı ve TRT1 ekranına 1 haftalığına ara vermesi kararlaştırıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 05.01.2022 23:49 GÜNCELLEME 05.01.2022 23:50 MEDYA
Teşkilat ve Gönül Dağı seyircisinin heyecanını doruk noktasına çıkaracak haber! Sayılı günler kaldı

TRT1’de haftalık olarak yayınlanan ve beğeniyle izlenen dizi projelerinin ‘’yılbaşı haftası’’ nedeniyle kısa bir mola vereceğinin bilgisine ulaşıldı. Cumartesi akşamı yayınlanan Gönül Dağı ve Pazar akşamı yayınlanan Teşkilat yapımıyla beraber TRT1’de ekran macerasına tüm hızıyla devam eden diğer tüm diziler hakkında flaş karar verildi.

İddialı dizi Sadakatsiz bu akşam var mı, neden yok? Flaş karar şaşkınlık etkisi meydana getirdi!

Yılbaşı haftasının araya girmesinden ötürü 1 Ocak Cumartesi tarihinde ekrana gelmesi beklenen Gönül Dağı dizisinin yeni bölümünün 8 Ocak Cumartesi başlayacağının bilgisine ulaşıldı. Normal şartlar altında 2 Ocak Pazar tarihinde başlaması beklenen Teşkilat dizisinin yeni bölümünün ise 9 Ocak Pazar yayınlanacağı öğrenildi. Buna göre, Teşkilat ile Gönül Dağı TRT1 ekranlarına 1 (bir) haftalığına ara vermiş olacak.