Teşkilat'ta seyircinin şaşkınlığını gizleyemediği veda! Böylesi tahmin edilemezdi

Oyunculuk sektörüne henüz yeni atılmış olmasına rağmen gözleri üzerinde toplayan Lara Domaç, Teşkilat'taki macerasının sonuna geldi. Roza karakteri ile projeye farklı bir soluk kazandıran Lara Domaç'ın oynadığı ölüm sahnesi Teşkilat dizisi seyircisine unutulmayacak dakikalar yaşattı.

ABONE OL
GİRİŞ 23.01.2022 09:31 GÜNCELLEME 23.01.2022 09:31 MEDYA
Teşkilat'ta seyircinin şaşkınlığını gizleyemediği veda! Böylesi tahmin edilemezdi

Dizi dünyasının yeni simalarından biri olan Lara Domaç, Teşkilat'ta durmadan kötülük peşinde olan Yıldırım karakterinin evladını oynuyordu. Projede yer aldığı süre zarfında bambaşka bir renk katan Lara Domaç'ın üstlendiği ''ölüm sahnesi'' Teşkilat takipçilerinin yüreğini parçaladı.

Kuruluş Osman'da akıl almaz ayrılık! Başroldeki ismin vedasını duyan kulaklarına inanamadı

İlk defa 2012 senesinde ''Cheetos Elektrik'' reklam filmi ile kameralar karşısına geçen ve 2019 senesinde düzenlenen ''Sinema Güzeli'' yarışmasında üçüncülüğe layık görülen Lara Domaç, Teşkilat'ta artık olmayacak.

Ezel'in yokluğunu hissettirmeyecek film geliyor! Nejat İşler fırtına gibi esip geçecek

Roza'nın yaşam savaşını kaybetmesiyle derinden sarsılan Yıldırım, hayatı boyunca unutamayacağı bir ıstırap çeker. Teşkilat sayesinde oyunculuk anlamında kayda değer bir tecrübe elde eden ve geniş bir kesimin yakından tanıdığı bir isim haline gelen Lara Domaç, senaryo gereği hayatını kaybederek ayrıldı.