Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 19.bölüm fragmanı: Korkutucu patlama! Sağ çıkmayı başarabilecek mi?

Ekran macerasına adım attığı ilk günden beri oynadığı Pietro karakteri ile izleyenlerde hayranlık uyandıran Yiğit Özşener'ın Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'ndaki akıbeti sorgulanıyor. Son bölümde ölümle burun buruna gelen Pietro'nun son nefesini verip vermeyeceği Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nın sıkı takipçilerinin kafasını epey kurcaladı. Yiğit Özşener'in başarılı bir şekilde üstlendiği Pietro'nun büyük bir tehlikenin içine sürüklenmesinin ardından Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 19.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

ABONE OL
GİRİŞ 10.02.2022 10:01 GÜNCELLEME 10.02.2022 10:01 MEDYA
Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 19.bölüm fragmanı: Korkutucu patlama! Sağ çıkmayı başarabilecek mi?

Özellikle tarih konulu dizileriyle çok geniş bir kesimi ekran başına toplayan TRT1, Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'yla önemli bir çıkış yakaladı. Senaryosuyla olduğu kadar oyuncu kadrosuyla da adından söz ettiren projeye Yiğit Özşener'in de getirilmesi seyircisini bir hayli keyiflendirmişti. 

Teşkilat 34.bölüm fragmanı var mı? Ölümcül tehlike adım adım yaklaşıyor! Yıldırım krizi patlak verdi

Şimdiye kadar toplamda on sekiz bölüm yayınlanan ve her geçen gün heyecan çıtasını giderek yükselten Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nda bu hafta yaşananlar takipçilerinin aklında soru işareti bıraktırdı. TV ekranlarının aranan yüzlerinden biri olan Yiğit Özşener'in rol aldığı Pietro karakterinin son bölümde ölümün eşiğine gelmesi 'Ölecek mi?' sorusunun ağırlıklı olarak yöneltilmeye başlanmasına neden oldu. 

Yargı 20.bölüm fragmanı? Aksilik yakasını bırakmadı! İşi düzeltmek isterken büsbütün bozuldu

Her ne kadar kötülük peşinde koşan bir karakterle izleyenlerin karşısına geçse de göz dolduran oyunculuğu sayesinde izleyenlerin beğenisini kazanan Yiğit Özşener'in TRT1'in iddialı dizisi Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'ndan gidip gitmeyeceği araştırılıyor. Yeni bölüm fragmanında Pietro'nun karşılaştığı ölümcül tehlikeyi gören seyircisi diziye veda etmemesi için sosyal medya üzerinden temennilerde bulunmaya başladı.

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'ndaki performansıyla ekran başındakileri deyim yerindeyse mest eden Yiğit Özşener'in ayrılıp ayrılmayacağı ve oynadığı karakter olan Pietro'nun senaryo gereği vefat edip etmeyeceği şimdilik netleşmedi. Diğer taraftan Doğan Ümit Karaca'nın yönetmenlik koltuğunda oturduğu, Yusuf Esenkal ve Serdar Öğretici'nin senaryosunu kaleme aldıkları Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 19.bölüm fragmanı ise şimdilik paylaşılmadı.

Yeni Bölüm Fragmanını İzlemek İçin Tıklayınız...