Hakim dizisine Diriliş Ertuğrul'dan önemli transfer! İddialı sahneleriyle setlerin tozunu atacak

Ülkemizde olduğu kadar dünya çapında da geniş hayran kitlesi bulunan Diriliş Ertuğrul'un parlayan ismi Burak Dakak, verdiği aranın ardından seyirciyi şaşırtacak bir projeyle dönüyor. Oyunculuk hayatına genç bir yaşta adım atmış olmasına rağmen son derece başarılı bir çıkışa imza atan Burak Dakak, ATV'nin yepyeni dizisi Hakim'de performans sergileyecek.

ABONE OL
GİRİŞ 25.03.2022 10:03 GÜNCELLEME 25.03.2022 10:03 MEDYA
Hakim dizisine Diriliş Ertuğrul'dan önemli transfer! İddialı sahneleriyle setlerin tozunu atacak

Diriliş Ertuğrul'da rol icabı Selçuklu şehzadesi Gıyaseddin Keyhüsrev karakterini üstlenen ve performansıyla milyonları etkileyen Burak Dakak, izleyenleri ekran başına kilitleyecek bir projeyle geri dönüş yapacak.

Bilindiği üzere Diriliş Ertuğrul'da Sultan Alaeddin Mahperi Hatun'dan olan oğlunu oynayan Burak Dakak, dizi sektörüyle henüz erken bir yaşta tanışmış olmasına rağmen kayda değer bir başarı yakalamıştı. Ezel, Geniş Aile, Muhteşem Yüzyıl Kösem gibi yayına girdiği döneme damgasını vuran yapımlarda rol alma fırsatı elde eden Burak Dakak, son olarak Show TV'nin Ay Yapım imzalı Çukur'da kameralar karşısına geçmişti.

23 Ekim 2017'de yayın hayatına sağlam bir başlangıç yapan ve tarihler 7 Haziran 2021'i gösterdiğinde ise ekranlara unutulmaz bir bölümle veda eden Çukur dizisiyle ilgi odağına yerleşen Burak Dakak, şimdi de Hakim dizisiyle adından söz ettirecek. Yapımcılığında Hayri Aslan bulunduğu, başrolünde ise Erdal Beşikçioğlu'nun yer aldığı Hakim dizisi Limon Film imzasıyla ATV ekranlarında yakında başlayacak.

TRT1 Payitaht Abdülhamid'den Mevlana’ya büyük yankı uyandıracak transfer! Gözler o isme çevrildi