ATV'nin yüksek bütçeli projesi Kuruluş Osman'da kafa karıştıran gelişme! Gerçekten ayrılıyor mu?

Tarihin önemli isimlerinden Ertuğrul Gazi'nin en büyük oğlu Gündüz'ü oynayan ve Kuruluş Osman'da ilk bölümden bu yana rol almaya devam eden Emre Basalak araştırma konusu oldu. Osman Gazi'nin ağabeyi rolünü üstlenen Gündüz'ün son bölümde yaşanan kritik gelişmeler sebebiyle Kuruluş Osman'dan gidip gitmeyeceği merak ediliyor. İşte, tüm ayrıntılar...

ABONE OL
GİRİŞ 20.02.2022 12:02 GÜNCELLEME 20.02.2022 12:02 MEDYA
ATV'nin yüksek bütçeli projesi Kuruluş Osman'da kafa karıştıran gelişme! Gerçekten ayrılıyor mu?

16 Kasım 2002 tarihinde ekranlara merhaba diyen ve 13 Haziran 2005 tarihinde ise yayın hayatı sona eren Ekmek Teknesi dizisiyle ilk defa kameralar karşısına geçen Emre Basalak, şimdilerde Kuruluş Osman'daki performansıyla göz dolduruyor.

TRT1 Diriliş Ertuğrul'un Gıyaseddin Keyhüsrevi ekranlara dönüyor! ATV Hakim dizisine renk getirecek

Ekmek Teknesi'yle geniş kitleler tarafından tanınırlık kazandıktan sonra Focus Film imzasıyla 2009-2015 yılları arasında yayınlanan Deniz Yıldızı dizisinde üstlendiği Volkan karakteriyle dikkat çeken Emre Basalak internet platformunda en çok aratılanlar listesine girdi.

Toplamda 1287 bölüm boyunca ekran serüvenini sürdüren, yönetmenlik koltuğunda Ayşe Tügen, Fırat Gürsoy ve Nujin Yıldız'ın oturduğu ve senaryosunu ise Eylem Akın, Filiz Alpgezmen'in kaleme aldığı Deniz Yıldızı sayesinde kariyerinde hızlı bir yükselişe geçen Emre Basalak'ın Kuruluş Osman'daki akıbeti merak ediliyor.

20 Kasım 2019 tarihinden beri Kuruluş Osman'ın oyuncu kadrosunda yer alan ve son bölümde senaryo gereği ölümle burun buruna gelmesi sebebiyle tüm dikkatleri üzerine çeken Emre Basalak'ın ekipten çıkıp çıkmayacağı sorgulanıyor. Şu için henüz akıbeti netleşmemekle beraber gelecek hafta yayına girecek yeni bölümünde açıklığa kavuşacak.